alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Håndballsko

 
[21]

Høytytende håndballsko med avanserte egenskaper

Du må ha håndballsko med godt grep, god passform og topp komfort, enten det er til kamp eller trening. De rette skoene har alt å si for prestasjon og spilleglede. I tillegg bør skoene også se stilige ut og matche din personlige stil. adidas håndballsko gjør deg klar for kamp, takket være god stabilitet, godt grep og såler som gir komfortable landinger. Skoene er på mange måter det viktigste utstyret en håndballspiller har, og det er derfor viktig å ta et så godt valg som mulig. Grepet bør være godt nok til å takle eksplosive sprinter og kjappe vendinger. Sålene bør også ha god nok demping for å redusere risikoen for belastningsskader. Både knær og ankler utsettes nemlig for store belastninger, og sko med god stabilitet kan utgjøre en stor forskjell for mange dedikerte spillere.

Det er smart å ha flere par med adidas håndballsko

Vi anbefaler å ha flere par med håndballsko til forskjellige anledninger, særlig om du tilbringer mange timer i hallen hver eneste uke. I så fall kan du variere mellom forskjellig demping, og det er bra for både føttene og ryggen din å få litt variasjon. Mange velger dessuten å ha lette og smidige sko til kamp, selv om de foretrekker å bruke modeller med bedre demping når de skal øve. Du bør også velge sko med hensyn til hvilken type spiller du er. Behovet til en strekspiller kan være forskjellig fra hva en vingspiller trenger.

Husk å velge sko med riktig passform

Skoen bør hverken være for stram eller løs, og den bør helst gi et jevnt trykk langs hele foten. Du bør ha god kontakt med sålen for å kunne ha god kontakt med underlaget. Vi anbefaler at du tar mål av foten din og prøver ut forskjellige modeller for å effektivt finne frem til din favoritt.