alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Håndballsko

 
[34]
Håndballskoene fra adidas lages med tanke på alle slags spillere, fra nybegynneren til proffene. Hold føttene i gang med støtte, demping og grep som lar deg sikte enda litt høyere i tabellen for hver gang.

Sett standarden med de rette håndballskoene

Enten du kjører hardt på banen eller bare liker stilen, er skoene fra adidas laget for deg. Her kombineres den nyeste innovasjonen fra et av verdens største sportsmerker, med teknologien, mønstre og innovative materialer for å gi føttene dine det de trenger for å prestere på toppnivå. Med håndballsko fra adidas på føttene, opplever du enestående grep, støtte og fleksibilitet gjennom kjappe finter og manøvrer. Skoene lages av holdbare og pustende materialer, slik at føttene dine forblir tørre og komfortable gjennom harde kamper og treninger.

Gi prestasjonene et løft med sko til håndball fra adidas

Ta spillet ditt til nye høyder. Disse skoene lages for håndball, og utformes for å støtte føttene dine optimalt under bevegelse. Stabilitet er ett av nøkkelordene for alle sko til håndball, og dette er modeller som gir deg stabiliteten og komforten du trenger for å prestere. En aktiv livsstil er vel og bra, men når du kan kombinere både sport og stil, faller alle brikkene på plass. Håndballskoene fra adidas er ikke bare perfekte for håndball, men også for andre aktiviteter som krever hurtighet og presisjon.

Hold skoene i toppform og få mest mulig ut av dem

For å sikre at du får mest mulig ut av skoene dine, er det viktig å ta godt vare på dem. Først og fremst bør du alltid tørke av skoene etter bruk, spesielt hvis du har spilt på et fuktig underlag. Dette vil forhindre at fuktighet og smuss bygger seg opp og ødelegger skoene. Oppbevar skoene på et tørt sted, helst i en skoboks eller et skap, slik at de ikke blir utsatt for fuktighet og støv. Unngå å bruke skoene til hverdagslige aktiviteter, da dette kan føre til for tidlig slitasje. Disse designes for krevende aktiviteter, så hold dem av til trening og kamper.