alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Håndballklær til dame

 
[5]
De rette håndballplaggene setter tonen for hele kampen. Her hos adidas finner du håndballklær til dame som bygger inn det beste fra adidas, for å hjelpe deg med å bli den beste på banen.

Sett ballen i nettet med håndballklær til dame

Ballsport generelt er blant de mest populære aktivitetene i verden, og det er ikke uten grunn. Håndball kommer langt opp på denne listen, og med adidas finner du håndballklær til dame som passer for alle – fra amatørene til elitespillerne. Teknologi og innovasjon sitter alltid i høysetet her, og i disse plaggene finner du fukttransporterende og ytelsesfremmende materialer og snitt som hjelper deg med å få poengene for laget. Snittet i håndballklærne lages med tanke på aktive spillere i alle klasser, og er designet for å holde seg myke og nesten umerkelige, mens varmen stiger og intensiteten øker. Teknologier som AEROREADY, sørger for at dette er plagg som seriøse håndballspillere ikke klarer seg uten.

Din spillestil, dine håndballplagg

adidas har vært med i «gamet» lenge – og det merkes på håndballklærne til dame også. Dette er innovasjonsrike plagg, med teknologien og snittet på din side, enten du er en av de mer aggressive angriperne som bruker halve runden i lufta, eller forsvaret som blokkerer den andre siden. Å kontrollere fukt og svette gjennom lange kamper – i alle fall de som føles lange – er viktig, og det er en av de sterkeste funksjonene til håndballplagg fra adidas. Så lenge du er tørr, holder du deg komfortabel, og når du er komfortabel i det du har på deg, kan du fokusere på å finte ut motstanderne i stedet for å rette på plaggene.

Still opp det beste laget

Du ser kanskje ikke på utstyret ditt som lagkamerater, men det bør kanskje endre seg. Alt og alle som spiller med på din side, er lagkamerater, og disse håndballplaggene for dame gir seg aldri. Enten du venter på benken, eller setter fart på banen, er de med deg for å hjelpe deg med det som er målet – nemlig målet, og poengene, og å spille motstanderne trill rundt på veien dit, selvsagt. Håndballklærne til dame er enkle å ta av og på, og når kampens hete er over, er det enkelt å ta vare på dem også.