alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Håndballsko til barn

 
[5]
Aktive barn er glade barn, og selv de små føttene trenger det rette utstyret. Høykvalitets håndballsko til barn med all den støtten og stabiliteten, dempingen og slitestyrken de trenger, finner du hos adidas.

Håndballsko til barn som elsker banen

Innebaner, utebaner, kamper eller trening – små og voksende føtter trenger utstyret som holder dem i gang og som hjelper dem med å nå de personlige målene sine. Håndballskoene til barn fra adidas formes med inspirasjon og innspill fra de voksnes modeller, og holder de samme standardene. Innovativ bruk av materialer, som EVA i sålene, og tilpassede overdeler til håndballskoene for barn, holder føttene på plass. Designet utformes til en livlig og leken stil, som holder de aktive små interesserte.

Send entusiasmen i været med barnesko til håndball

Av og til er man sliten og mangler motivasjonen – det gjelder kanskje spesielt når man er barn eller ungdom? Med disse barneskoene til håndball, er det blitt litt enklere å finne frem til denne motivasjonen. De rette plaggene og tilbehøret gjør det enkelt å komme seg på banen, og håndballsko til barn er en viktig del av den kabalen. I denne sporten går det ofte både raskt og hardt for seg, men med barnesko til håndball fra adidas, kan de sende pasningene, snu på femøringen og sette fart uten å bekymre seg. Disse håndballskoene til barn holder følge.

Ta vare på skoene, så tar de vare på barna

Sportsutstyret trenger litt omtanke også, og med den rette pleien, holder disse skoene følge med barna gjennom treninger og turneringer, kamper og finpolering av skuddferdigheter, i lang tid. Det kan være lurt å tørke av dem, og sjekke for slitasje etter de hardeste øktene, og pleieinstruksene følger med til veiledning. Det dreier seg om sportsglede og aktivitet, så finn frem håndballskoene til barn når det er på tide å skru opp intensiteten!