alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Babysvømming

 
[59]
1 / 2
Sideav 2

Alt du trenger til babysvømming

Det spiller ingen rolle om du skal til det lokale svømmebassenget eller på sommerferie i varmen – badetøy for barn er helt essensielt. Når du skal finne det perfekte plagget til babysvømming og annet badetøy til barn, bør du satse på noe som både er fleksibelt og holdbart. Det bør også være stilig og anvendelig. Ikke minst, så bør du alltid satse på å finne noe som barnet ditt kan ha på seg uansett hva de måtte finne på. Skal barnet ditt bruke badetøyet for å lære seg å svømme i bassenget, eller foretrekker barnet en søt bikini til stranden, et par fargerike badebukser eller en sofistikert badedrakt? Da er det vanskelig å inngå kompromisser – det er tross alt barnas badetøy det handler om!

Bredt utvalg av badetøy til barn

Hos adidas finner du et bredt utvalg av badetøy til barn og til babysvømming, og du vil garantert finne noe som passer til akkurat ditt barn. Fra ensfarget til mønstret, striper til stjerner – badetøyet vårt er fullt av variasjon i fasonger og farger. Her kan du for eksempel velge en stilig badedrakt med en stor Trefoil-logo for en ikonisk og klassisk stil, en badeshorts med stilige 3-Stripes nedover beinet, eller en mer forsiktig variant med en liten adidas-logo på siden. Velg en iøynefallende farge dersom barnet ditt ønsker å skille seg litt ut i mengden, eller gå for en klassisk og nøytral farge dersom de foretrekker det.

Hvordan vasker du badetøy for barn?

Det første du må huske på er å skylle badetøyet etter bruk. Dette gjelder uansett om du har badet i saltvann eller klor, ettersom manglende skylling kan skade materialet. Følg vaskeinstruksjonene på plaggene og bruk gjerne kalde og skånsomme programmer. Vask også med lignende farger, og unngå å stryke motiver og logoer.