alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Babysko

 
[86]
Når barnet ditt er klar for sine første skritt, er det viktig å ha de rette babysko og være klar for begivenheten. Heldigvis har adidas sko til babyer som sørger for at de første skrittene blir godt mottatt.
1 / 2
Sideav 2

La smårollingen din ta det neste steget med babysko fra adidas

Det er så mye som skal utforskes for den nye verdensborgeren, og for å rekke over alt kan adidas være til hjelp med stilige og komfortable babysko av topp kvalitet. Vi vet at kun det beste er godt nok for barnet ditt. Vi kan tilby et stort utvalg for de aller minste, så vel som for voksende føtter.

Kule sko som sørger for beskyttelse og komfort

Smårollingen din er klar for å utforske verden, og det gjøres best i et par kule babysko fra adidas. Hvem sier vel at stil er forbeholdt den eldre garde? Babyskoene fra adidas er klare for rulling, krabbing og de første stegene mot en verden av nye muligheter. Med yttersålene i gummi trenger du ikke uroe deg for svertemerker på gulvet, og de sikrer dessuten godt grep og topp støtte, slik at barnet kan ta sine første steg med selvtilliten på topp. Flere av modellene kommer med myk Cloudfoam- eller EVA-mellomsåle og OrthoLite®-innleggssåler for best mulig komfort for travle, små føtter. Det kan være vanskelig å bedømme skostørrelsen for barna, men det har adidas løst med Adifit-lengdemåling på innleggssålen slik at du aldri lenger trenger være i tvil. Vi vet at hvert sekund teller når det er så mye som skal utforskes, og adidas sine babysko kommer derfor i modeller som er enkle både å ta på og av igjen. Velg mellom enkle slip-on-modeller, varianter med borrelås, elastiske lisser eller en kombinasjon. Den lille superstjernen fortjener selvfølgelig sko som er minst like kule som dine, og derfor har adidas et enormt utvalg av stiler, farger og mønstre å velge mellom. Fra klassiske hvite modeller med de ikoniske 3-Stripes som matcher dine egne sko, til ekstra tøffe sko med Star Wars™-grafikk. Eller hva med søte babysko med blomstermønster? For de varme sommerdagene har vi også et stort utvalg av behagelige og støttende sandaler å velge mellom.