alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Jakker til herre

 
[425]
PLEATHER JKT SvartPLEATHER JKT Svart

PLEATHER JKT

Menn Y-3

1 / 9
Sideav 9

adidas herrejakker: Ekte stil. Ekte sport.

Du er edgy. Du har høye krav til kvalitet. Du er aktiv og stilbevisst på én og samme tid, og du trenger klær som lever opp til forventingene dine. Nettopp derfor bør du velge adidas herrejakker. Her finner du urbane og sporty jakker for menn som passer for både trening og fritid, alt etter hvilken modell du velger. Plaggene utvikles med et stort fokus på innovasjon og avanserte egenskaper, for eksempel lette regnjakker som produseres med vind- og regntett RAIN.RDY. Hvis du bor i urbane strøk, kan det være smart å velge en variant med bærestropper. Disse kan du enkelt forvandle til en ryggsekk og bære den med deg på fullstappede busser uten problem. Hvis du elsker å trene utendørs i all slags vær, finner du lette og pustende jakker som holder deg tørr. Disse jakkene puster dessuten godt for at du ikke skal blir for klam og våt innenfra.

Jakker for menn som er utviklet for ulik bruk

Det er viktig å velge adidas herrejakker som passer for nettopp ditt bruk. Dunjakker med vevde kamre er enkle å pakke ned i sekken når du skal på fjelltur, mens lette treningsjakker i fukttransporterende stoff og med stretch-panel passer ypperlig til fotballbanen. Vindjakker med pustende mesh-fôr og slitesterkt materiale passer også bra for aktiv bruk i hverdagen, enten du skal løpe i terreng eller spille kamp. Vi anbefaler at du også tenker over passform og lengde. Høye menn kan med fordel velge modeller som er utviklet for nettopp dem, slik at jakken ikke blir for kort. Vi har selvsagt også urbane jakker for dem som trenger en herrejakke for bruk i byen. Mange av dem har et kult og trendy design, men du finner også klassiske jakker med 3-Stripes og Trefoil-emblem for de som elsker den ikoniske adidas-stilen.