alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Jakker

 
[1318]
TERREX 2 LAYER RAIN.RDY SNOW ANORAKK
X-City Running Soft Shell Jakke
Fast Running Jakke
Faux Leather Jakke
Faux Leather Trench Coat
Studio Lounge Fleece Treningsoverdel
adidas x Classic LEGO® Half-Zip Vindjakke
Terrex Agravic 2.5 Layer Regnjakke
Terrex Agravic Windweave Vindjakke
Adicolor Jakke
Varilite dunjakke med hette
Big Baffle Dunjakke
adidas by Stella McCartney Long Parkas
Adicolor Classics Trefoil Teddy Fleece Jakke
adidas by Stella McCartney Fleece Jacquard Vinterjakke
Terrex Everyhike Half-Zip Fleece Jakke
Terrex Multi Primegreen Full-Zip Jakke
Adicolor Classics Firebird Treningsjakke
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue treningsoverdel
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue treningsoverdel
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue treningsoverdel
Adicolor Classics Primeblue SST Teningsjakke
Adicolor Classics Primeblue SST Teningsjakke
Utilitas Hooded Parkas
Big Baffle Dunjakke
Big Baffle Dunjakke
Adicolor Classics Firebird Treningsjakke
Graphics Monogram Treningsjakke
Hooded Premium Long Slim Jakke
Adicolor Classics Primeblue SST Teningsjakke
Helionic Stretch Hooded Dunjakke
Beckenbauer Treningsjakke
Primeblue SST Treningsjakke
Adicolor Classics Firebird Primeblue Treningsjakke
adidas by Stella McCartney Mid-Length Padded Winter Jakke
Japan Tiro 22 Travel Jakke
adidas by Stella McCartney Short Padded Vinterjakke
Manchester United 3-Stripes treningsoverdel
Essentials Insulated Hooded Jakke
Beckenbauer Treningsjakke
Tiro Quarter Zip (unisex)
Tiro Long Dunjakke
Terrex MYSHELTER Snow 2-Layer Insulated Jakke

Sporty og stilige jakker til alle anledninger

Nesten uansett hva du skal i hverdagen, er en sporty og funksjonell jakke nærmest uunnværlig om du har en aktiv, sporty livsstil. Vi har et stort utvalg av forskjellige typer adidas jakker til ulik bruk, fra en lett sommerjakke til neste fjelltur til en høstjakke til utetrening som både puster og transporterer fukt. Både dame- og herremodeller fås i mange forskjellige fargevarianter, samt med klassiske 3-Stripes og ikonisk adidas-logo for deg som ønsker å virkelig fremheve en sporty stil.

Hvordan velge riktig jakke

Fellesnevneren for dem alle er topp kvalitet. adidas jakker utvikles med stort fokus på funksjonalitet og praktiske egenskaper som forbedrer ytelsen og legger til rette for en sporty hverdag. Dermed finner du blant annet vanntette GORE-TEX® varianter med en edgy, urban stil og vindjakker som takler tøft vær i utvalget vårt. En av teknologiene som benyttes på flere jakker, er FORMOTION®. Jakker med denne teknologien vil ha en 3D-silhuett som gir svært god bevegelsesfrihet under trening. PrimaLoft® er et annet eksempel som brukes i dunjakker for at plagget skal absorbere mindre vann og tørke raskere, samtidig som du holder deg varm.

Høyteknologiske adidas jakker

Vi anbefaler å ha forskjellige jakker for hånden og variere etter bruk. Vi bor i et værhardt land, og det setter høye krav til yttertøyet vårt – særlig for oss som har en aktiv livsstil og ønsker å komme oss ut hver dag. Enten du skal en tur til treningssenteret eller du skal i fjellet, anbefaler vi yttertøy som er spesielt utviklet for å bevare både komfort og stil. Du kommer langt med en skalljakke som kan brukes både til vandring og skitur ved å justere hva du har under. I tillegg bør du ha en lett, vindtett variant som du kan bruke på løpeturer, kaste over skuldrene etter trening eller som er lett å pakke ned i sekken når du skal på topptur. Ikke minst, så bør du ha en vanntett, men stilfull jakke som du kan bruke til hverdags.