alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Jakker

 
[1319]
TERREX 2 LAYER RAIN.RDY SNOW ANORAKK
X-City Running Soft Shell Jakke
Own the Run Jakke
Faux Leather Jakke
Faux Leather Trench Coat
Big Baffle Dunjakke
Studio Lounge Fleece Treningsoverdel
Terrex Agravic 2.5 Layer Regnjakke
Terrex Agravic Windweave Vindjakke
Varilite dunjakke med hette
Adicolor Jakke
Varilite dunjakke med hette
Allover Print Block Dunjakke
Adicolor Classics Trefoil Teddy Fleece Jakke
adidas by Stella McCartney Fleece Jacquard Vinterjakke
Fleece SST treningsjakke
Reclaim Sherpa Jakke
Adicolor Classics Firebird Treningsjakke
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue treningsoverdel
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue treningsoverdel
Adicolor Classics Primeblue SST Teningsjakke
Adicolor Classics Primeblue SST Teningsjakke
Big Baffle Dunjakke
Adicolor Classics Firebird Treningsjakke
Beckenbauer Treningsjakke
Hooded Premium Long Slim Jakke
Big Baffle Dunjakke
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue treningsoverdel
Japan Tiro 22 Travel Jakke
Adicolor SST Treningsjakke
Adicolor Classics Firebird Primeblue Treningsoverdel (store størrelser)
adidas by Stella McCartney Mid-Length Padded Winter Jakke
Adicolor Classics Primeblue SST Teningsjakke
adidas by Stella McCartney Long Parkas
Adicolor Neuclassics Treningsjakke
Primeblue SST Treningsjakke
Primegreen Essentials Warm-Up 3-Stripes Treningsjakke
Adicolor Classics Plush Treningsjakke
Essentials Insulated Hooded Jakke
Tricot SST Treningsjakke
Tiro Long Dunjakke
Helionic Hooded Dunjakke
Designed for Gameday Full-Zip Jakke

Sporty og stilige jakker til alle anledninger

Nesten uansett hva du skal i hverdagen, er en sporty og funksjonell jakke nærmest uunnværlig om du har en aktiv, sporty livsstil. Vi har et stort utvalg av forskjellige typer adidas jakker til ulik bruk, fra en lett sommerjakke til neste fjelltur til en høstjakke til utetrening som både puster og transporterer fukt. Både dame- og herremodeller fås i mange forskjellige fargevarianter, samt med klassiske 3-Stripes og ikonisk adidas-logo for deg som ønsker å virkelig fremheve en sporty stil.

Hvordan velge riktig jakke

Fellesnevneren for dem alle er topp kvalitet. adidas jakker utvikles med stort fokus på funksjonalitet og praktiske egenskaper som forbedrer ytelsen og legger til rette for en sporty hverdag. Dermed finner du blant annet vanntette GORE-TEX® varianter med en edgy, urban stil og vindjakker som takler tøft vær i utvalget vårt. En av teknologiene som benyttes på flere jakker, er FORMOTION®. Jakker med denne teknologien vil ha en 3D-silhuett som gir svært god bevegelsesfrihet under trening. PrimaLoft® er et annet eksempel som brukes i dunjakker for at plagget skal absorbere mindre vann og tørke raskere, samtidig som du holder deg varm.

Høyteknologiske adidas jakker

Vi anbefaler å ha forskjellige jakker for hånden og variere etter bruk. Vi bor i et værhardt land, og det setter høye krav til yttertøyet vårt – særlig for oss som har en aktiv livsstil og ønsker å komme oss ut hver dag. Enten du skal en tur til treningssenteret eller du skal i fjellet, anbefaler vi yttertøy som er spesielt utviklet for å bevare både komfort og stil. Du kommer langt med en skalljakke som kan brukes både til vandring og skitur ved å justere hva du har under. I tillegg bør du ha en lett, vindtett variant som du kan bruke på løpeturer, kaste over skuldrene etter trening eller som er lett å pakke ned i sekken når du skal på topptur. Ikke minst, så bør du ha en vanntett, men stilfull jakke som du kan bruke til hverdags.