alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Topper og singleter

 
[229]
1 / 5
Sideav 5

Tidløse, klassiske og anvendelige topper og singleter

Topper og singleter er noen av de viktigste basisplaggene vi har i garderoben vår, og de passer til det meste. Uansett om du ønsker en variant i iøynefallende knallfarger, i stilige print og mønstre eller basisfarger som grått, hvitt, og svart, er vi sikre på at du finner topper og singleter fra adidas som vil falle i smak. Her finner du modeller med og uten utringning, korte og lange, løse og ettersittende – velg og vrak for å finne det du liker best. Eller vil du ha flere av hver? Dette basisplagget får vi aldri nok av, og det holder som regel ikke å ha bare et par varianter i garderoben. Skaff deg gjerne noen ulike modeller i forskjellige farger og stiler for å være sikker på at du har en topp eller singlet til alle anledninger.

Hva bør du se etter i en topp eller singlet fra adidas?

Når du skal skaffe deg topper og singleter fra adidas, bør du først og fremst tenke over hva du skal bruke dem til. Dersom du skal bruke dem til trening, bør du velge varianter med tekniske egenskaper som er tilpasset de aktivitetene du skal drive med. Dette kan for eksempel være pustende og fukttransporterende materialer. Sørg for at klærne hverken er for store eller for små, og velg farger som passer med de øvrige klærne i garderoben din.

Ta godt vare på klærne dine

Med klær fra adidas kan du være trygg på at du har plagg av høy kvalitet som varer i mange år. Men hvis du ønsker å gjøre ditt for å forlenge klærnes levetid, må du huske på å vedlikeholde dem riktig. Dette innebærer først og fremst å følge vaskeanvisningene nøye og bruke skånsomt vaskemiddel. I de fleste tilfeller bør du også unngå bruk av skyllemiddel og tørketrommel, da dette kan slite unødig mye på materialene.