alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sko til løping

 
[391]
Yt ditt beste og gi maks med løpesko som du finner på nett. Høytytende løpesko med tekniske fordeler sørger for at du kan løpe raskere og lenger. Dette er løpesko som baseres på hvilke aktivitet du har på planen.
Ultra 4DFWD Sko SvartUltra 4DFWD Sko Svart

Ultra 4DFWD Sko

Løping

Ultra 4DFWD Sko HvitUltra 4DFWD Sko Hvit

Ultra 4DFWD Sko

Løping

1 / 9
Sideav 9

Bedre funksjonalitet og utholdenhet

For bedre utholdenhet og funksjon så finner du sko til løping som er utviklet med utrolig demping. Dette bidrar med fantastiske energiturer til løping eller gåturer. Du finner høytytende design med resirkulerte materialer og tekstiler. Joggesko som er utviklet med pustende mesh-overdel sørger for ekstra komfort dagen lang. Disse er også designet med slitesterke yttersåler i gummi. Her får du sko av høy kvalitet som forbedrer kvaliteten på treningen din. Det lønner seg å ha sko som kan brukes til for eksempel løping i terreng, på asfalt eller på tredemøllen på treningsstudioet.

Ulike aktiviteter med sko til løping

Joggesko fungerer ikke bare som sko til løping, men også til å bruke når du for eksempel går til og fra jobb. Avslappende løpesko med pustende mesh passer like fint til sosiale sammenkomster som de gjør til en joggetur gjennom parken. Løpesko med lightstrike demping er ekstra responsive og gir raske steg over løpebanen. For deg som skal drive med konkurranse, så trengs det skikkelige sko til løpetreningen. Da passer spesialutviklede joggesko laget for optimal energiboost, som sørger for stabilitet og kontroll for hvert steg.

Plagg som passer med løpesko

Når du skal jogge på banen så vil løpesko med demping passe fint med lette shorts og gjerne en svetteabsorberende genser fra adidas, som er beregnet for jogging. Løpesko med en avslappende og sporty look til hverdagsbruk passer med det meste av plaggene du har, for eksempel med jeans, tynne gensere eller allværsjakker. Riktig sko fullfører ikke bare looken din, men også hele garderoben.