alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Løpesko

 
[970]
Pris
kr199 - kr3 999
1993999

Løp lenger og raskere med løpesko fra adidas

Løping er en av de reneste og mest universale formene for trening, og det er tilgjengelig for alle – uavhengig av om du foretrekker tredemøller, terreng eller asfalt. For å få en vellykket treningsøkt må du sørge for å ha gode treningsklær og annet utstyr, samt gode sko. Hos adidas får du løpesko av høy kvalitet som kan bidra til at du kan løpe både fortere og lenger. 

Velg joggesko basert på aktivitet

Valg av sko kan være første steg mot å nå målet ditt, og det er derfor viktig å velge et par som passer til føttene dine og til det du skal drive med. Her spiller underlaget du løper på en viktig rolle, og det gjør også formen på foten din og stilen på skoen. Uansett hva slags underlag, stil og ambisjonsnivå du har, vil du finne sko fra adidas som passer perfekt til deg. Vi har alt fra nøytrale løpesko til baneløpssko som er designet for akselerasjon og hastighet. I tillegg finner du joggesko som er spesiallaget for terrengløping som lar deg navigere gjennom terreng med optimal støtte. Dersom du foretrekker å løpe på vei, kan du velge sko som er tilpasset flate og jevne underlag og som gir godt grep uansett værforhold. Dessuten finner du også lette joggesko med GORE-TEX® som er perfekte å bruke ute i naturen når det kreves litt ekstra beskyttelse.

Ta vare på skoene dine

De fleste ønsker å drive med flere av aktivitetene som vi har nevnt. Noen ganger ønsker man å løpe en tur i terrenget og andre dager er løping på vei foretrukket. Om vinteren er det populært å løpe inne på tredemøller. Derfor bør du ha et utvalg av ulike løpesko fra adidas, slik at du har et par for alle anledninger og sesonger. For at skoene skal holde seg fine og funksjonelle i lang tid, må du huske på å ta godt vare på dem. Dette innebærer å impregnere dem før bruk og deretter regelmessig, samt å vaske dem når de blir skitne.