alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Sko til løping

 
[525]

Yt ditt beste og gi maks med løpesko som du finner på nett. Høytytende løpesko med tekniske fordeler sørger for at du kan løpe raskere og lenger. Dette er løpesko som baseres på hvilke aktivitet du har på planen.

Adizero Adios Pro 2.0 Sko
ADIZERO X ALLBIRDS 2,94 KG CO2E
Ultraboost 22 Sko
Adizero Adios Pro 2.0 Sko
Adizero Adios 7 Sko
Adizero Adios Pro 2.0 Sko
Ultraboost 22 Sko
EQ21 Run Sko
Ultraboost 21 x Parley Sko
Adizero Prime X Sko
Ultraboost 22 Sko
adidas by Stella McCartney Ultraboost 20 Sko
Ultraboost 22 Sko
EQ21 Run Sko
Terrex Soulstride RAIN.RDY Terrengløpesko
Ultraboost 22 Sko
Adizero Boston 11 Sko
EQ21 Run Sko
Terrex Agravic Flow 2.0 GORE-TEX Terrengløpesko
Adistar CS Sko
Adistar Sko
Adizero Adios 7 Sko
Adizero Adios 7 Sko
Ultraboost 22 Sko
Pureboost 22 Sko
ULTRABOOST 22 SKO
Solarglide 5 Sko
Ultraboost 22 Sko
Solarboost 4 Sko
Terrex Agravic Flow 2.0 Trail Running Sko
Terrex Soulstride RAIN.RDY Terrengløpesko
Adistar Sko
Pureboost 22 Sko
Solarcontrol Sko
Adizero RC 4 Sko
Adistar CS Sko
Adizero Adios 7 Sko
Terrex Speed Ultra Trail Running Sko
Terrex Agravic Flow 2.0 Trail Running Sko
Adizero Pro Sko
Ultraboost 22 Sko
Terrex Two BOA® Trail Running Sko
Terrex Agravic Ultra Trail Running Sko
1 / 11
Sideav 11

Bedre funksjonalitet og utholdenhet

For bedre utholdenhet og funksjon så finner du sko til løping som er utviklet med utrolig demping. Dette bidrar med fantastiske energiturer til løping eller gåturer. Du finner høytytende design med resirkulerte materialer og tekstiler. Joggesko som er utviklet med pustende mesh-overdel sørger for ekstra komfort dagen lang. Disse er også designet med slitesterke yttersåler i gummi. Her får du sko av høy kvalitet som forbedrer kvaliteten på treningen din. Det lønner seg å ha sko som kan brukes til for eksempel løping i terreng, på asfalt eller på tredemøllen på treningsstudioet.

Ulike aktiviteter med sko til løping

Joggesko fungerer ikke bare som sko til løping, men også til å bruke når du for eksempel går til og fra jobb. Avslappende løpesko med pustende mesh passer like fint til sosiale sammenkomster som de gjør til en joggetur gjennom parken. Løpesko med lightstrike demping er ekstra responsive og gir raske steg over løpebanen. For deg som skal drive med konkurranse, så trengs det skikkelige sko til løpetreningen. Da passer spesialutviklede joggesko laget for optimal energiboost, som sørger for stabilitet og kontroll for hvert steg.

Plagg som passer med løpesko

Når du skal jogge på banen så vil løpesko med demping passe fint med lette shorts og gjerne en svetteabsorberende genser fra adidas, som er beregnet for jogging. Løpesko med en avslappende og sporty look til hverdagsbruk passer med det meste av plaggene du har, for eksempel med jeans, tynne gensere eller allværsjakker. Riktig sko fullfører ikke bare looken din, men også hele garderoben.