adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR

adidas Løpesko

 
[966]

LØPESKO

Løping er kanskje den reneste og mest universale formen for trening. Løping er tilgjengelig for alle, uansett om du løper i terreng, langs gatene eller på tredemølle og om ambisjonene er maraton, 5-kilometer eller mosjonsjogging. Og skoene du velger, er det mest essensielle!

Valg av løpesko er første steg mot målet ditt – og føttene dine har mange resultater og opplevelser i vente. Underlaget du løper på, har mye å si for hvilken type sko du trenger. Formen på foten din, stilen på skoen og hvor du løper, påvirker også skobehovet. Og uansett ambisjonsnivå, underlag og stil, har adidas riktige løpesko til deg – innen blant annet:

  • Nøytrale løpesko
  • Naturlige løpesko
  • Baneløpssko
  • Stabile løpesko
  • Løpesko for veioverflater
  • Løpesko for tredemøller
  • Løpesko for terreng
  • GORE-TEX®
Slik velger du de beste løpeskoene
Uansett hvor løpeturen går, skal skoene gi komfort, beskyttelse og støtte der du trenger det mest. Mange løpere er ute på ulike typer underlag – fra asfaltbelagte gater til skogsveier og ulendt terreng. Det viktigste utgangspunktet er å velge riktige løpesko fra adidas.
Løping på vei
Å løpe ute i frisk luft er godt for sjelen. Flate og jevne underlag som bare fortsetter og fortsetter, er spesielt populært blant løpere som foretrekker løping på vei. Og med løpesko for veioverflater fra adidas har du optimal støtte og riktig grep uansett værforhold.
Baneløping
Når det kommer til baneløping, er hastighet din beste venn. Baneløpsskoene fra adidas er designet for akselerasjon, slik at du kan finne grensene dine – og bryte dem. Med baneløpssko fra adidas er det enkelt å øke hastigheten og føle deg sterkere enda lenger – skadefritt!
Terrengløping
Naviger deg gjennom uutforsket terreng – off-piste – i terrengløpesko fra adidas. Et godt, terrenguavhengig grep og ekstra beskyttelse samt optimal støtte og vannbestandig skooverdel finnes det ingen grenser for løpefriheten din. Bratte hellinger, ujevne underlag, glatt terreng og vann er ingen hindring når du kommer løpende i gode terrengløpesko.
Løping på tredemølle
Løping på tredemølle er et beleilig valg når du har begrenset med tid eller ikke føler for å løpe ute i dårlig vær. Og løpeskoene fra adidas for tredemøller matcher hastigheten når mølla kaller.
Relaterte produkter

På adidas finner du alle Sko relaterte gjenstander, som Menn sko, Sko dame og Barnesko. Ta en titt gjennom vårt brede utvalg av produkter!