alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Tennissko

 
[37]

Stilige og komfortable tennissko fra adidas

Smidighet, hastighet og fokus er nøkkelegenskaper når man skal spille tennis. Hvis du har et ønske om å vinne, er det helt essensielt å være rask på føttene. Da er gode tennissko avgjørende, og vi har et bredt utvalg av sko som er utformet for å gi deg fleksibilitet, lett stabilitet og god støtte. Dermed er alle komponentene på plass for å vinne neste kamp. Tennissko fra adidas er laget for fart, og de lette overdelene i syntetisk mesh gir pustende egenskaper og uslåelig komfort. Med demping som absorberer støt og en mellomsåle som støtter fotbuen med hver dreining, er vi sikre på at disse skoene vil bli nye favoritter i tennisgarderoben.

Bli en stjerne på tennisbanen med råflotte tennissko

På tennisbanen er du ansikt mot ansikt med motstanderen din, og det er bare nettet som skiller dere. Det er nå ferdighetene dine virkelig skal settes på prøve, og du har gode sjanser med tilstrekkelig hastighet og utholdenhet. Med tennissko fra adidas kan du føle deg trygg på at du har sko som du både vil føle deg fin i og som har de tekniske egenskapene som føttene dine trenger. Føl deg som en stjerne og imponer på banen med et par klassiske, hvite tennissko, eller gå for en svart eller fargerik variant dersom det er mer din stil. Vi har et bredt utvalg av stilige tennissko i ulike varianter, farger og størrelser til herre, dame og barn.

Ta vare på adidas skoene dine

Selv om tennissko som regel brukes på rene tennisbaner og ikke på gjørmete og sølete underlag, er det essensielt å ta riktig vare på dem. Impregner dem før bruk for å unngå smuss og støv, og deretter regelmessig avhengig av hvor ofte du bruker dem. Dersom skoene dine er produsert i skinn, bør du bruke pleiemidler som er laget for nettopp dette for at skinnet skal holde seg mykt og fleksibelt i lang tid fremover.