alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tennissko

 
[84]
1 / 2
Sideav 2

Tennissko for din garderobe

Selvfølgelig skal teknologien og komforten være på plass, men hos adidas kan du ta det et steg videre og finne tennissko som også passer perfekt inn i garderoben din. Her kan du velge mellom alle regnbuens farger og mønstre, slik at du kan finne en sko som passer ditt personlige uttrykk og din attitude på banen. En overdel av tekstil er lett og luftig, og en slitesterk Adituff-tå tåler en trøkk – eller mange. En responsiv Boost-mellomsåle gir deg energien du bruker tilbake, så du kan holde ut enda lengre.

Sko til tennis og til hverdags

Hos adidas finner du sko til tennis spesialdesignet for denne herlige sporten, men det er ingen som kommer til å rynke på nesa om du velger å ta med deg den overlegne komforten inn i hverdagen også. En slitesterk Adiwear-yttersåle kan komme like godt til rette gjennom byens gater som på tennisbanen, og et par tennissko kan også være prikken over i-en til et herlig streetwear-antrekk. TPU TORSION SYSTEM hjelper med å gi deg en optimal balanse mellom stabilitet og fleksibilitet, så du kan bevege deg bekymringsfritt både på og av banen.

En sko som varer

Når du har funnet den ultimale komforten i dine nye sko, så vil du selvfølgelig at de skal vare lengst mulig. Det er sjelden at du trenger å vaske dem, men det kan selvfølgelig være greit å tørke av skoene med en fuktig klut om de har blitt utsatt for mye støv og smuss. Fottøy laget med blant annet resirkulert polyester er bra for både deg og planeten, så du kan nyte skoene med god samvittighet.