Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
Gratis levering på bestillinger over kr 490
30 dagers gratis retur

Tennissko

(65 Produkter)
1 / 2
Sideav 2

TENNISSKO

For å bli en god tennisspiller trenger du smidighet, hastighet og fokus. Hvis du vil vinne, må du være rask på føttene – så det å ha riktige sko kan være helt avgjørende. Tennissko fra adidas er designet for å gi lett stabilitet, fleksibilitet og god støtte – så du har alle komponenter til å vinne neste kamp. Tennisskoene er laget for hastighet, med lette skooverdeler i syntetisk mesh for pustende egenskaper og uovertruffen komfort. Dempingen absorberer støt, og mellomsålen støtter fotbuen med hver dreining. Uansett om du sikter etter Wimbledon eller den lokale tennisbanen, kan du enkelt og smidig være kampklar med tennissko fra adidas.
Slik velger du riktige tennissko
Ute på banen, ansikt til ansikt mot motstanderen med bare nettet mellom dere, skal ferdighetene dine settes på prøve. Hastighet og utholdenhet er gode kort. De beste tennisskoene er ditt beste. Tennissko fra adidas er designet med tekniske ferdigheter i mente, og utvalget fra adidas har ulik grad av komfort, demping, stabilitet og grep – helt avhengig av hva du trenger for å bli kampklar.
Tennissko for alle
Inne, ute, fra start til slutt – tennisskoene fra adidas gir deg grunnlaget for å levere slice etter slice. Skomodellene adidas adizero og adidas Barricade reduserer støt mellom deg og banen med forsterket tå og demping i mellomsålen. TORSION® SYSTEM-teknologien gir stabilitet midt på foten, som gir et høyt nivå av stabilitet for hver bevegelse. Uansett overflate du spiller på, har adidas tennissko for deg – med komfort og støtte i alle ledd, fra kampstart til seier.
Relaterte produkter

På adidas finner du alle Sko relaterte gjenstander, som Menn sko, Sko dame og Barnesko. Ta en titt gjennom vårt brede utvalg av produkter!