alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tennisshorts

 
[31]
Her hos adidas får du tennisshortser som er spesifikt laget for at du skal kunne yte på tennisbanen. Materialer som resirkulert polyester og ergonomisk design hjelper deg å prestere hver gang.

Tennisshorts som motiverer

adidas har et stort utvalg av tennisshortser som lar deg ta spillet på alvor og til neste nivå. Når du er riktig utstyrt er du rett og slett bedre rustet for prestasjon, så du selvsikkert kan entre banen. Du finner shortser med lette og pustende materialer som er perfekte på lange, varme sommerdager, og shortser med fukttransporterende teknologier som AEROREADY som holder svetten borte fra kroppen, slik at du holder komforten og fokuset på topp. Teknologier som HEAT.RDY sørger for at du ikke blir overopphetet så du kan pushe videre selv på de varmeste dager.

Shorter til tennis for personlig stil

Her hos adidas finner du et godt utvalg av tennisshortser, slik at du kan velge akkurat den som passer best til deg, ditt spill og din stil. Du finner modeller til både dame og herre, og varianter i farger, med mønstre, og også stilrene og ensfargede modeller. Du presterer bedre når du føler deg vel, så når stilen din er på topp yter du også bedre. I tillegg finner du praktiske designelementer som lommer som har plass til ekstra tennisballer. Her kan du altså velge en shorts til tennis som møter alle dine behov.

Plei din shorts med omhu

Du vil nok gjøre alt for å ta vare på den perfekte shortsen din, men det er faktisk ikke så mye som skal til. De fleste shortsene kan vaskes på kaldt og skånsomt program, med skånsomt vaskemiddel og uten tøymykner. Tørketrommel anbefales stort sett ikke, og du bør også unngå strykejern, blekemiddel og rens. Heng derfor shortsen til tørk etter vask, og så er du straks klar til neste runde på tennisbanen.