alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Tenisssokker

 
[47]

Tennissokker til mer enn tennis

adidas tennissokker gir solid støtte til føttene dine når du trener. Med en svak kompresjon rundt buen og ekstra puter som demper framme på tærne og bakpå hælen, så er du sikret en så god støtte som tennissokker kan gi under trening. Tennissokkene holder seg på plass også, kanskje særlig på grunn av nettopp den svake kompresjonen rundt buen og helt sikkert på grunn av det lette antiskli materialet i selve bomullstoffet til tennissokkene. Støtten er så behagelig for føttene at du kan bli fristet til å bruke tennissokkene til mer enn trening. Noe vi selvsagt også anbefaler for den kvalitetsbevisste.

Holder føttene tørre hele dagen

Flere av tennissokkene er laget i et fuktkontrollerende materiale som holder føttene dine tørre hele dagen igjennom. De kontrollerer fukten gjennom et pustende materiale som leder fukten vekk fra huden. Det fungerer like bra på trening som i en hektisk hverdag. Dette er noe vi i adidas vet at den aktive virkelig vil sette pris på, og som gjør at du kan fokusere bedre på treningen.

Forskjellige tennissokker til forskjellige stiler

adidas tennissokker har en fjærlett komfort som du lett har lyst til å ha på deg til alle anledninger. Nå kommer tennissokkene i forskjellige passformer og farger, og det er derfor mulig å bruke dem med stil når du vil. Her er de sommerlige "usynlige" som ikke vises over skoen, de som vises såvidt over skoene, de med vanlig lengde og de som kommer helt opp på leggene. Velg akkurat den lengden som passer for anledningen. adidas tennissokker er dekorert med lett gjenkjennelige adidas 3-Stripes som gir deg et klassisk sporty uttrykk. De fleste sokkene kommer i flere farger, så kan du lett finne igjen favorittfargen din eller en annen farge som passer godt til resten av garderoben din.