alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tennissokker

 
[12]
Ofte oversett, men vel så viktige, er de rette tennissokkene som holder dine føtter tørre og klare hele spillet igjennom. Sørg for å tilrettelegge for komfortable forhold med sokker fra adidas.

Grunnlag for ytelse med tennissokker for aktivitet

Like viktige som skoene og resten av klærne dine er tennissokker. Det rette paret holder føttene dine tørre og klare til å yte litt lengre, og motvirker ubehagelige tendenser til gnaging. Hold fokuset på spillet og aktiviteten i stedet for å la deg bli distrahert, og motvirk fuktighet som kan lede til blemmer og gnagsår. Med lett kompresjon holdes føttene klare, og med smart plassert ekstra polstring hjelper de til med å dempe litt ekstra. Gode tennissokker gir både passform og komfort, og de hjelper med å legge fundamentet for maks ytelse i spillet.

Praktiske detaljer i sokker til tennis

Mange av de ulike tennissokkene fra adidas er laget med fuktkontrollerende materialer som puster og like gjerne brukes til hverdag som til idrett, nettopp på grunn av den behagelige kvaliteten. Den aktive og idrettsglade vet godt hvordan fokuset er på topp når føttene har det bra, og med adidas sine sokker til tennis legger du grunnlaget for komfort og ytelse, takket være de rette materialene og formene. Myk bomull og en lenket tåsøm er på plass for å gjøre bærekomforten maksimal.

Sokker for tennis, hverdag og stil

De mange forskjellige tennissokkene fra adidas har komforten som gjør at du vil ha dem med deg til både hverdag og idrett. Med ulike passformer og farger gjøres dette enkelt, og du kan lett gjøre dem til basisen i garderoben. Du finner alt fra lowcut som ikke synes over skoen, til litt mer substansielle sokker. Og med ikoniske adidas-detaljer som 3-Stripes på sokkekanten er også idrettsmoten lett synlig. Ta derfor med deg din idrettsglede inn i hverdagen med et par av adidas sine tennissokker.