alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Salg på svømmeutstyr

 
[143]
1 / 3
Sideav 3

Salg på svømmeutstyr til strandturen eller svømmehallen

Det er noe for alle i adidas salg på svømmeutstyr. Det er flotte badedrakter, bikinier, badeshorts, sandaler og håndklær i fine designer. Hva består materialet i badetøyet egentlig av? Det varierer mellom resirkulert polyester, elastan og nylon av ypperste kvalitet. Håndklærne byr på et slitesterkt men lett materiale som er behagelig å tørke seg med dens hurtigtørkende effekt. Når det kommer til sandalene så er dette "slip-on" type som består av polyuretan og yttersåle i behagelig gummi. adidas salg på svømmeutstyr byr på teknologiske ferdigheter, da spesielt badetøy-utvalget. Det er snakk om badetøy med klorresistent materiale, vannavstøtende finish, innebyg mesh og fuktkontroll. Alle disse ulike teknologiene er ment for å by på komforten du trenger, men som du ikke tenker over før du har det på deg.

Outlet på svømmeutstyr med tilpasset funksjoner

Det er i outlet på svømmeutstyr du finner hva du trenger og som passer hva det skal brukes til. Tenker du å trene flere dager i uken på svømmehallen? Da vil badedrakten tilpasset fitness-trening laget av mykere materiale og benskjæring gi den komfortable dekningen du trenger til daglig trening. Til deg som driver på med profftrening, vil en badedrakt eller badebukse med kompresjonspassform passe utmerket. Disse er designet for å gi den støttende passformen og bevegelsesfriheten som trengs under hele treningen. For de mer solfylte sommerdagene ute, finner du bikinien og badebuksen med klorresistens materiale i sporty stil. De hurtigtørkende egenskapene gjør det mulig for deg å ta en rask dukkert for å kjøle deg ned, etter strandvolleyballen. Badeshorts med innebygd mesh gir en lettere og komfortabel følelse. Et par med sandaler passer fint med bikinien eller badeshortsen når du skal til og fra garderoben. Det slår heller ikke feil med en hurtigtørkende håndkle over skuldrene, eller til bruk som strandhåndkle å ligge på i varmen.