alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Snowboarding

 
[33]

Snowboard utstyr for lange dager i bakken

Det går mot den beste sesongen i året! De råeste fjelltoppene dekkes raskt av det hvite gullet, og vi venter i spenning på årets jackpot, nemlig pudderet. Det er mange ting som er viktig å ha på plass når du tar årets deiligste og første tur med brettet. Først og fremst er det viktig at ditt snowboard utstyr holder deg varm, tørr og komfortabel, både gjennom yttertøy og tøyet ditt under. Det er også viktig at du har komfortable sko som passer din fot perfekt, dersom du planlegger lange dager i bakken, eller å gå opp robuste fjell for å kjøre off-pist. Vi har samlet en spennende mengde adidas snowboard utstyr som vil være viktige for deg som elsker å gå oppover, renne nedover, raile og satse på de største hoppene. Bla deg gjennom vårt utvalg for å finne produktene du trenger for årets sesong. 

Et spennende utvalg av snowboardklær og -utstyr

I utvalget vårt finner du en mengde spennende snowboard utstyr som holder deg varm, tørr og komfortabel gjennom hele dagen med snøbrettkjøring i bakken eller på fjellet. Hos oss finner du alt fra treningstøy som spesifikt er designet for kjølige snowboard-turer, snowboardsko, luer og pannebånd, tynne og tykke jakker, vester og bukser. Noen av våre snowboardstøvler er klassiske og stilrene, og vil passe alle dine snowboard-antrekk. Andre snowboardstøvler vil være iøynefallende med retro inspirasjon og forskjellige farger. De fleste av våre snowboardsko har varmende fôr og responsive boost-mellomsåler. En responsiv boost-mellomsåle vil hjelpe deg med å spare på energien, slik at du har energi nok til å ta en siste rail eller et siste hopp for dagen. I vårt sortiment med jakker og bukser er de fleste både vanntette og pustende. Jakkene våre har blant annet ventilering med lommer under armen som kan åpnes og være til stor hjelp når du jobber for å komme deg opp fjelltoppen. Vårt yttertøy er perfekt å ta på seg over et pustende lag med elastisk treningstøy, eller ulltøy om du foretrekker det.