alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Treningsdresser til dame

 
[393]
1 / 9
Sideav 9

TRENINGSDRESSER FOR DAMER – NÅR OG HVORDAN

Trender kommer og går, men ikoniske treningsdresser for damer fra adidas går aldri av moten. De klassiske adidas-dressene er ikke bare en het #throwback-trend til 80-tallet – de er også trendy i moderne forstand. Fra yoga og ærender til fotballtrening og aktive helger har du behov for å matche den aktive livsstilen med komfort og stil. Sjekk ut tipsene våre for hvordan du kan style treningsdressene, og hvilke treningsdresser for damer som passer dine behov.

Treningsdresser til trening

Hvor mye plass klær og utstyr opptar er et viktig element for idrettsutøvere og treningsentusiaster. Treningsjakker og –bukser som for eksempel kan pakkes inn i lommen, er utmerket for minimal plassbruk. Lette jakker med lang glidelås er designet med climalite®-stoff som transporterer svetten fra huden og regulerer kroppstemperaturen. Slik holder du deg kjølig og tørr og kan fokusere på det du holder på med. Funksjonelle og tettsittende treningsdresser med stretch, ribbet kant og smal benstruktur gir perfekt komfort langs bygatene så vel som på løpeturer og landlige spaserturer.

Treningsdresser for Netflix-kvelder og en avslappet look

Koselige treningsdresser for dame fra adidas er et utmerket valg for ren avslapning – uansett om du tilbringer dagen hjemme foran TV-en eller ute med venner. Store designere har i samarbeid med adidas satt sitt preg på den atletiske looken med feminine og flatterende design og utforminger med lekne trykk og materialer av høy kvalitet. Prøv fargerike treningsdresser i fløyel eller velour for en litt leken hverdag og godt humør.

Treningsdresser for deg som er klar for alt

Du er ikke helt sikker på hva som skal skje – kanskje en tur innom treningssenteret, en løpetur med en venn eller simpelthen en kopp kaffe – men stilsikkert går du dagen i møte med koordinert antrekk med jakke og bukse i samme stil. Bruk farger som sennepsgul og perle for en klassisk look eller prøv deg på blomstermønstre eller geometriske former og camo-trykk i balanserte nyanser for en moderne vri på den ikoniske adidas-stilen. Med innovative løsninger på throwback-trender kan du mikse og matche antrekk med jakker med løs passform, smale treningsbukser og favoritt-sneakersene.