alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Treningsbukser · Damer

 
[155]
1 / 4
Sideav 4

Behagelige og stilfulle sportsbukser for damer

Digge, elastiske og stilige sportsbukser får man aldri nok av. De kan brukes til så mangt, både på de sporty dagene der du er aktiv og energisk, og til de late dagene der sofaen er det eneste som frister. Våre sportsbukser for damer er ikke bare komfortable og praktiske, de er også svært stilsikre og edgy med røtter i sport. Med våre mange ulike design, velkjente og ikoniske adidas-logoer og Trefoil-striper, og brede variasjon av farger, former og teksturer kan vi garantere deg at du vil finne en som passer akkurat deg. Ønsker du noe som følger kroppen på flatterende vis, har vi klassiske siluhetter med høye liv og stropper som lar deg tilpasse treningsbuksen til din egen stil. Om du ser etter en mer avslappet sportsbukse har vi løsere og mer elastiske varianter perfekte for dager med selvpleie, pedikyrer og ansiktsmasker. Vi har både bukser med collegestoff, materialer som mesh-fôr, sammsnor, og teknologier som AEROREADY som gir buksene topp funksjonalitet. Vind og vannavstøtende bukser finnes også i flere varianter og er perfekte for utendørs trening der været er grått og vått. 

Elastiske treningsbukser for både sporty og late dager 

Med adidas treningsunderdeler er alltid komforten på plass, uten at det skal gå på bekostning av stil og edge. I sortimentet vårt finner du sportsbukser til damer med alle kropper og fasonger, i alle regnbuens farger – så her er det bare å velge og vrake. Sportsbuksene våre i collegestoff føles myke mot huden og sørger for å holde deg tørr på trening. Sammensnøring ser du på flere av variantene og gir deg friheten til å justere på hvor stram eller løs du vil ha buksen rundt livet. De fukttransporterende materialene mesh og AEROREADY gjør mange av buksene svært ideelle for høyintensitetstrening da stoffet holder temperaturen og fuktigheten nede. For grå regnfulle dager med mye vind har vi i tillegg vannavstøtende bukser som også beskytter mot vind, og kan brukes over tightsen slik at du holder deg tørr under hele økten. 

Kombiner treningsbuksen med passende overdel for en komplett look 

Til mange av våre sportsbukser for damer vil du finne tilhørende eller passende overdeler som gjør antrekket komplett og stilfullt. Buksene våre kan også fint kombineres med avkortede crop tops for et edgy uttrykk. En enkel t-skjorte i hvit passer også til alle våre bukser hvis du vil gå for en super komfortabel look.