alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Fotball · Trøyer · Damer

 
[93]
Real Madrid 22/23 Home Goalkeeper Trøye
Real Madrid 22/23 Bortetrøye
Arsenal 22/23 Hjemmetrøye
Manchester United 22/23 Bortetrøye
Manchester United 22/23 Long Sleeve Hjemmetrøye
Arsenal 22/23 Home Goalkeeper Trøye
Tiro Pride Gender-Neutral Trøye
1. FC Union Berlin 22/23 Bortetrøye
Sparta Prague 22/23 Hjemmetrøye
Tiro 21 Treningstrøye
Celtic FC 22/23 Tredjetrøye
adidas Tiro x Thebe Magugu Trøye
Celtic FC 21/22 Hjemmetrøye
Thebe Magugu TIro Trøye (store størrelser)
FC Nürnberg 22/23 Tredje Trøye
FC Bayern 22/23 Bortetrøye
Tiro Essentials Trøye
Celtic FC 22/23 Bortetrøye
Entrada 22 trøye
Juventus 22/23 Bortetrøye
Celtic FC 21/22 Bortetrøye
FC Nürnberg 22/23 Hjemmetrøye
Tiro 21 Treningstrøye
Condivo 22 Trøye
Sweden Travel T-skjorte
Tiro 21 Treningstrøye
Tiro Trøye
Condivo 22 Match Day trøye
Entrada 22 Graphic Trøye
Condivo 22 Match Day trøye
Condivo 22 Long Sleeve Goalkeeper Trøye
Condivo 22 Trøye
Entrada 22 trøye
Juventus 22/23 Fjerde trøye
Entrada 22 Graphic Trøye
Entrada 22 trøye
Olympique Lyonnais Condivo Treningstrøye
Juventus 22/23 Hjemmetrøye
Spain Travel T-skjorte
1. FC Union Berlin 22/23 Hjemmetrøye
Germany Travel T-skjorte
Celtic FC 22/23 Hjemmetrøye
Tiro 21 Treningstrøye
1 / 2
Sideav 2

Fotballtrøyer til damer

Alle med et forhold til fotball vet at båndet mellom deg og et fotballag kan være uendelig lidenskapelig. Om det så fører med seg årlige turer til Manchester, London eller Madrid, og dermed fotballdrakter som egen budsjettpost eller det simpelthen er at du bruker mye tid på å spille fotball selv, er det ingen tvil om at lidenskapen ofte kombineres med et herlig ensemble av klær, sko og tilbehør. Vis laglojalitet og fotballglede på beste måte ved å gå med fotballtrøyer til damer fra favorittlaget i samarbeid med adidas. I nettbutikken finner du en rekke fotballtrøyer til damer – både borte-, tredje- og hjemmedrakter – for lag som Real Madrid, FC Bayern, Arsenal og Manchester United, samt en rekke landslag, inkludert Spania, Sverige og Japan. Slik velger du fotballtrøyer til damer:

Start med laget ditt

Den viktigste faktoren for komfort er utvilsomt at man føler seg vel, og det starter med at du viser til alle hvilket lag som har vunnet ditt hjerte. Uansett om du ønsker en fotballtrøye til bruk foran TV-skjermen, i ballbingen på en søndag formiddag eller på seriøs trening, gjør det virkelig noe med motivasjonen å ha favorittlaget i ryggen.

Gå for en komfortabel passform og myke materialer

Velg mellom fotballtrøyer med V-hals og rund hals, avhengig av hvilken design du foretrekker og hva du synes er mest komfortabelt. Avgjør om du ønsker en løs eller mer tettsittende passform, og ta gjerne også en titt på materialene fotballtrøyen er laget av. En stor andel av adidas’ fotballtrøyer til damer er produsert i 100 % resirkulert polyester, som del av adidas’ programfestede ønske om å bruke mer miljøbevisste materialer.

Få svetten bort fra kroppen

Med fukttransporterende materiale som Climalite, er du sikret en mer komfortabel fotballtrening, siden du slipper et uønsket svettelag mellom trøyen og kroppen. Se gjerne også etter fotballtrøyer til damer med mesh-innlegg under armene for økt komfort.