alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotball · Trøyer · Damer

 
[93]
1 / 2
Sideav 2

Fotballtrøyer til damer

Alle med et forhold til fotball vet at båndet mellom deg og et fotballag kan være uendelig lidenskapelig. Om det så fører med seg årlige turer til Manchester, London eller Madrid, og dermed fotballdrakter som egen budsjettpost eller det simpelthen er at du bruker mye tid på å spille fotball selv, er det ingen tvil om at lidenskapen ofte kombineres med et herlig ensemble av klær, sko og tilbehør. Vis laglojalitet og fotballglede på beste måte ved å gå med fotballtrøyer til damer fra favorittlaget i samarbeid med adidas. I nettbutikken finner du en rekke fotballtrøyer til damer – både borte-, tredje- og hjemmedrakter – for lag som Real Madrid, FC Bayern, Arsenal og Manchester United, samt en rekke landslag, inkludert Spania, Sverige og Japan. Slik velger du fotballtrøyer til damer:

Start med laget ditt

Den viktigste faktoren for komfort er utvilsomt at man føler seg vel, og det starter med at du viser til alle hvilket lag som har vunnet ditt hjerte. Uansett om du ønsker en fotballtrøye til bruk foran TV-skjermen, i ballbingen på en søndag formiddag eller på seriøs trening, gjør det virkelig noe med motivasjonen å ha favorittlaget i ryggen.

Gå for en komfortabel passform og myke materialer

Velg mellom fotballtrøyer med V-hals og rund hals, avhengig av hvilken design du foretrekker og hva du synes er mest komfortabelt. Avgjør om du ønsker en løs eller mer tettsittende passform, og ta gjerne også en titt på materialene fotballtrøyen er laget av. En stor andel av adidas’ fotballtrøyer til damer er produsert i 100 % resirkulert polyester, som del av adidas’ programfestede ønske om å bruke mer miljøbevisste materialer.

Få svetten bort fra kroppen

Med fukttransporterende materiale som Climalite, er du sikret en mer komfortabel fotballtrening, siden du slipper et uønsket svettelag mellom trøyen og kroppen. Se gjerne også etter fotballtrøyer til damer med mesh-innlegg under armene for økt komfort.