alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotballklær til barn

 
[311]
Nyt av elitens klær, i mindre størrelser. Det er det du får med fotballklær til barn. Her går moderne snitt og tekniske løsninger sammen med adidas sin velkjente sans for sportslig kvalitet.
1 / 7
Sideav 7

Spenstige og tøffe fotballklær til barn

Hos adidas kan du alltid være trygg på at du finner tøffe fotballklær til barn som passer. Det finnes en rekke fargerike alternativer, enten ditt barn er på leting etter en tøff fotballtrøye, shorts eller annet. Et godt sted å starte kan være med en overtrekksdress i for eksempel mørkeblått. Disse er designet for å holde deg varm, og de har en rekke praktiske detaljer som gjør dem til et glimrende valg enten det er snakk om trening utendørs eller ikke. Du finner flere ulike materialer og smarte løsninger, slik som utstrakt bruk av enkeltvevet polyester og gjerne også et avansert meshfôr som sørger for god ventilering.

Smarte detaljer og elegant design i barnefotballklær

Når du handler barnefotballklær hos adidas så er det viktig å fokusere på hva plaggene kan gjøre for nettopp ditt barn. Fordelen med trøyene som du finner hos adidas er at de er laget med en moderne mesh-struktur som sikrer god ventilering. På fotballbanen er det viktig med en trøye som effektivt transporterer vekk svette og fuktighet slik at du ikke blir kald. Den samme funksjonen har shortsene som du finner blant utvalget av fotballklær til barn hos adidas. Disse er spesialutviklet for å være lettest mulig ved løping, og egner seg perfekt til spill på fotballbanen utendørs.

Bruk og oppbevaring

For å få mest mulig ut av plaggene til adidas, så er det anbefalt å følge vaskeinstruksene for best mulig resultat. Det er viktig å ikke vaske plagg av bomull på en temperatur høyere enn 40 grader, samtidig som det er anbefalt å være forsiktig med bruk av tørketrommel. Det samme gjelder for plagg som består av polyester. Her er det anbefalt å ikke benytte blekemidler ettersom dette kan skade materialene.