alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hodeplagg til herre

 
[253]
1 / 6
Sideav 6

Hodeplagg til menn

Sommer og sol eller snø og slaps – været lar seg ikke forandre, og vi må simpelthen spille på lag med det vi får. Med et utvalg av hodeplagg til menn stiller du godt forberedt – enten det er til gåtur i fjellet eller kalde løpeturer langs veien, for å holde håret oppe under fotballkamp, eller solstrålene fra øynene når du spiller beachvolley. Du finner et stort antall alternativer hodeplagg til menn innen en rekke idretter, treningsformer og fritidsaktiviteter – inkludert rugbyhjelmer – slik at du enkelt kan gå alle årstider i møte med akkurat det du trenger!

Caps til fritid, løping og idrett

En retroinspirert caps fra adidas Originals eller en hverdagscaps med detaljer fra fotballaget ditt, kan være prikken over i-en for en avslappet look når solen titter frem. Flere av disse er godt egnet til treningsbruk, da de for eksempel kommer med svettebånd med Climalite-teknologi, som trekker fuktighet og svette unna. I utvalget hodeplagg til menn finner du også flere løpecaps med treningsspesifikke egenskaper, som refleksdetaljer til løping ute og pustende mesh og Climacool-teknologi, som sikrer ventilering og komfort. Velg mellom borrelåslukking og snap-back.

Solskjermer og solhatter

Når sommeren ankommer Norge, er det få som ønsker å unngå de flyktige solstrålene. Men uansett hvor mye du ønsker å eksponere deg for solen, må du også passe på at du får god beskyttelse. Med solskjermer og solhatter unngår du ikke bare ubehaget ved å få solen i øynene, men du får også en mer generell beskyttelse for den skjøre huden i ansiktet. Velger du en fargerik solhatt med stilige Originals-detaljer, er du dessuten sikret en sommerlig og 90-tallsinspirert hverdagsstil.

Pannebånd og beanies

Vinterhalvåret er en helt annen puslespillbrikke – og må behandles varsomt! Møt vinterkulden med varme hodeplagg til menn som pannebånd og beanies, og møt opp på vintertrening med varme fleece-pannebånd og komfortabel Climaheat-teknologi.