alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Hodeplagg

 
[329]
Logo Beanie
Training Pannebånd, 3 i hver pakke
adidas x Messi Beanie
Adicolor Collegiate Pom Beanie
Mélange Beanie
X-City COLD.RDY Beanie
COLD.RDY Running Training Lue
adidas RIFTA Lue
Lightweight Metal Badge Baseball Caps
Adicolor 70s Baseball Caps
Runner 4D AEROREADY Caps
Lightweight Metal Badge Baseball Caps
Fisherman Beanie
3-Stripes Swim Hijab
Fleece Beanie
Manchester United DNA Caps
3-Stripes Swim Hijab
Logo Beanie
Adicolor Contempo Short Beanie
3-Stripes Swim Hijab
Real Madrid Beanie
Marimekko WIND.RDY Bøttehatt
Tour Snapback Caps
X-City Docker
Terrex Multisport Lue
Argentina Dad Caps
Lightweight Embroidered Baseball Caps
Adicolor Cuff Lue
3-Stripes Tour Hat
Terrex Multisport Lue
adidas x FARM Rio AEROREADY Baseball caps
Terrex AEROREADY Five-Panel Graphic Caps
Positivisea Print Hodesjal
Adicolor Trefoil Bucket Hat
Bøttehatt
Baseball 3-Stripes Twill Caps
Baseball 3-Stripes Twill Caps
Adicolor Contempo Bøttehatt
Two-Colored Logo Beanie
Runner 5P AEROREADY Reflective X-City Caps
Lightweight Metal Badge Baseball Caps
Marimekko AEROREADY Baseball Caps
Terrex AEROREADY Five-Panel Graphic Caps
1 / 7
Sideav 7

Hodeplagg som fresher opp ethvert antrekk

Hodeplagg er det perfekte tilbehøret som hører hjemme i enhver garderobe. Stilige capser, ulluer og hatter kan virkelig freshe opp antrekket og ta stilen til et nytt nivå. Hodeplagg har i tillegg mange praktiske funksjoner som for eksempel å varme ørene på kalde dager eller skjerme ører, øyne og hodebunn fra solen. Sporty, feminin eller tøff? Vi har noe for alle. Hos oss kan du velge og vrake i ulike materialer og egenskaper for å finne hodeplagg som passer perfekt til deg. Mangler du det lille ekstra som setter prikken over i-en på antrekket ditt? Bruk en stilig caps med en søt sommerkjole for en sporty vri på et fint hverdagsantrekk, eller bruk en kul lue for å holde varmen på kalde vinterdager. Hodeplagg fra adidas er nemlig like fine å bruke til hverdags som til trening, og vi anbefaler derfor å ha et utvalg av forskjellige modeller slik at du er klar for enhver anledning.

Bredt utvalg av hodeplagg fra adidas

Gradestokken kryper oppover, solen titter frem og gresset er endelig grønt. Sommeren er her! Du kan legge bort vinterjakker og ulluer, og ta frem sommergarderoben din. Husk imidlertid på å beskytte deg mot solen, da strålene kan være skadelig for både hud og øyne. Derfor bør du skaffe deg en solhatt som kan bidra til å beskytte hodet. Velg en hverdagslig og løs variant med en brodert Trefoil-logo for en avslappet og tilbakelent følelse, eller gå for en sporty caps som holder solen unna øynene og svetten borte fra huden. Foretrekker du heller et pannebånd? Hold svetten vekk fra øynene med et pannebånd laget av absorberende materialer og med den ikoniske adidas-logoen foran. Når vinteren kommer bør du gå til anskaffelse av en god og lun lue som holder hodet og ører varme, selv på de kaldeste vinterdagene.