alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Turgåing · Sko

 
[198]

Hike in comfort with BOOST technology

With the Free Hiker 2.0, the comfort of BOOST meets the outdoor expertise of TERREX. The latest model features 15% more BOOST in the midsole compared to its predecessor to provide more cushioning in every step. Feel comfortable and supported, no matter the distance or terrain.
SHOP FREE HIKER
1 / 5
Sideav 5

Ta vare på føttene dine med gode tursko

Turgåing er noe vi nordmenn er oppvokst med og det er en viktig del av vår kultur. Uansett om du foretrekker korte søndagsturer eller lengre toppturer i fjellet, er det helt essensielt å ha riktige klær. Dette inkluderer gode turbukser, en pustende og fukttransporterende topp og en god turjakke. Men noe av det aller viktigste å skaffe seg til turen er imidlertid et par gode tursko. Det er tross alt føttene dine som skal bære deg gjennom hele turen – og gjennom resten av livet. Derfor er det svært viktig at du har sko som tar vare på føttene dine og som er tilpasset både hvordan du går og hvor du går.

Sko til alle slags turer

Hos adidas finner du et bredt utvalg av tursko og turstøvler til menn, damer og barn. Hva slags sko du bør velge, avhenger av hvor du skal gå, hvor lenge du skal gå og når du skal gå. Personlige preferanser spiller også en nøkkelrolle her. Er du typen som foretrekker lette sko på turen din, kan du velge modeller med sokkelignende konstruksjon og Primeknit-overdel. Denne overdelen omslutter foten og gir en komfortabel og adaptiv følelse i hvert steg. Boost-demping er vår aller mest responsive demping som gir enestående energiretur. Disse skoene er både praktiske og fine, men dersom du vet at du skal ut i regn og vått vær bør du vurdere et par tursko med GORE-TEX®-fôr med vanntett og pustende ytelse. Disse har en lav og slitesterk overdel med hurtigsnøring for god støtte i ujevnt terreng. Samtidig gir yttersålen i Continental™-gummi et godt grep på vått og tørt underlag. 

Hold skoene dine rene

Alle vet at turer i skog og mark kan resultere i skitne og møkkete sko. For at skoene skal holde seg fine lengst mulig, bør du sørge for å rengjøre dem etter hvert som de blir møkkete. Det kan imidlertid være lurt å vente til de er tørre før du rengjør dem for at det skal være lettere å børste vekk støv og smuss.