alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sko og støvler

 
[3397]

Stilige sko og støvler av høy kvalitet

Ikoniske adidas sko har preget motebildet de siste tiårene. Sneakers med klassiske 3-Stripes er stadig like aktuelle. Ikke bare er både små og store sko, støvler, sommerstøvler og annet fottøy fra adidas trendy, men de er også utviklet ved hjelp av avansert teknologi. De forskjellige modellene er spesielt utformet for sitt bruk. Høyteknologi møter mote når både sommersko, treningssko og sneakers produseres. Dessuten kan du velge ikoniske retro sko i klassisk 90-tallsstil som har fått nytt liv, takket være dagens avanserte teknologi.

Fottøy med avansert teknologi

adidas sko fås som nevnt med avanserte egenskaper som gjør dem optimale til sitt bruk, enten du velger retro sko, lette sko, støvler eller sommersko og sommerstøvler. Noen av teknologiene som brukes er for eksempel BOOST™ som gjør at skoen sitter godt på foten og veier lite. Sko med denne teknologien komprimerer og frigjør energi for hvert eneste steg du tar. Floating Arch er en annen teknologi som adidas benytter seg av. Den gir deg støtte for hvert steg du tar, takket være et adaptivt dynamisk støttesystem.

Stort utvalg av materialer

Modellene fås i et stort og variert utvalg av materialer, alt etter hvilken type sko du skal ha. Uansett hva du går for, er høy kvalitet og slitestyrke en fellesnevner for dem alle. Det kan uansett svare seg å ha modeller som er tilpasset til forskjellig bruk. 90-talls sneakers er perfekte når du skal rocke en urban stil. Dersom du er en stilbevisst forelder som vil ta hverdagsmoten til nye høyder, kan du kjøpe matchende sneakers til deg og barna dine. Skal du trene, bør du heller velge en variant som er utviklet for at du skal yte så godt som mulig. Vi anbefaler at du tenker grundig gjennom nøyaktig hva du trenger skoene til før du kjøper. I så fall har du alltid en stilig modell klar til bruk, enten du skal henge med venner eller ta deg ut på løpebanen.