alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Treningsklær og gymklær

 
[2313]
FZ HOOD M GråFZ HOOD M Grå

FZ HOOD M

Menn Fitness Og Trening

Tiro 19 Treningsbukser SvartTiro 19 Treningsbukser Svart

Tiro 19 Treningsbukser

Barn Fitness Og Trening

Stilige treningsklær og gymklær fra adidas

En aktiv livsstil krever en garderobe fylt med ulike treningsklær og utstyr som hjelper deg med å tøye grensene for hva du kan få til, samtidig som treningsgleden øker. Utfordre deg selv ved å bevege deg ut av komfortsonen din med vågale farger, eller velg treningsklær i minimalistisk stil for å beholde et stilrent, klassisk uttrykk. Uansett hva slags stil du velger, kan du være sikker på at du finner treningsklær fra adidas av høy kvalitet som vil falle i smak.

Fokuser på bedre materialer når du velger treningsklær

Hos adidas ønsker vi å fokusere på bærekraftighet, og derfor produseres stadig flere av våre treningsklær i dag med en bærekraftig profil i tankene. Omtrent all bomull vi bruker er fra gårder som samarbeider med Better Cotton Initiative – en ideell som jobber hardt for å forbedre forholdene rundt bomullsdyrking verden over. Vi samarbeider også med Parley for the Oceans, hvor vi jobber sammen for å redusere plastavfall i havet ved å produsere produkter med minst 75 % resirkulert marint plastavfall. Du kommer ikke bare til å føle deg stilig og komfortabel med treningsklær og utstyr fra adidas, men du kan også ha god samvittighet.

Treningsklær for alle

I adidas vet vi hvor viktig det er å føle seg både fin og komfortabel under treningsøkten, uansett hvor du trener. Alle våre treningsklær er moderne og stilige, og de ulike plaggene kan mikses og matches for å finne det treningsantrekket som passer best til din personlighet og stil. I tillegg blir de utviklet med innovative teknologier som bidrar til at du kan løfte tyngre, løpe raskere og trene bedre. Hos oss finner du treningsklær til dame, herre og barn, og vi har egne kolleksjoner for store og små størrelser som Tall og Petite. Dermed kan alle dra nytte av treningsgleden som følger med treningsklær fra adidas – uavhengig av kroppsform, vekt eller høyde.