alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Performance · Damer

 
[2428]
Supernova Sko
Run Falcon 2.0 Sko
Run Falcon 2.0 TR Sko
Ultraboost 4.0 DNA Sko
Hoops 3.0 Mid Lifestyle Basketball Classic Fur Lining Winterized Sko
Powerlift 5 Vektløftersko
The Total Sko
Techfit 7/8 Tights
AEROREADY Studio Long Sleeve T-skjorte
Pulse 3-Stripes Long Tights
Techfit 7/8 Tights
Club Tennis Shorts
Club Tennis Tanktopp
Tennis Match Skjørt
Tennis Match Skjørt
D Rose Son of Chi Sko
Pro Model 2G Low Sko
Trae Young 2.0 Sko
Harden Stepback 3 Sko
Cushioned Crew Sokker, 3 par
LT Daily lue
Cushioned Crew Sokker, 3 par
Cushioned Ankelsokker, 3 par
Cushioned Crew Sokker, 3 par
Al Rihla Pro Ball
Supernova Sko
Adistar Sko
Tiro League Ball
Power VI Ryggsekk
Ultraboost 22 Sko
Powerlift 5 Vektløftersko
No-Show Sokker, 3 par
Galaxy 6 Sko
Marimekko Sokker, 2 par
ULTRABOOST_20 W
Adizero Ubersonic 4 Tennis Sko
Duramo SL 2.0 Sko
Run Falcon 2.0 Sko
Solarcontrol Sko
Dip-Dyed 3-Stripes Cushioned Crew Sokker, 3 par
4ATHLTS Duffelbag, medium
ZG21 Golfsko
3-Stripes Cushioned Crew Sokker, 3 par

Skru opp til maks med adidas Performance til dame

Kolleksjonene fra adidas har fått mange navn gjennom årene, men kanskje den som er mest gjenkjennelig og universell, er Performance. Denne kategorien inneholder alt det du trenger for å yte på aller høyeste nivå, uansett hva slags aktiviteter du foretrekker. Performance til dame handler om plagg, sko og utstyr som holder det høyeste nivået, enten du er på vei til fotballtrening eller yoga-time, eller skal delta i NM i vektløfting. Fokuset her er på å bruke både innovasjoner, teknologi og design til å støtte deg gjennom alle slags aktiviteter, med kreasjoner som ikke bare holder motivasjon og prestasjon oppe, men som også kommer med et bidrag til stilen, og ditt eget uttrykk. Performance til dame handler om å både vise og bevise, mest for deg selv og litt for andre.

Din stil, dine prestasjoner, i sportsplagg til dame

I sport og idrett tenker vi mye på resultater, ofte på konkurranser og å vinne, men veien dit er like viktig som målet. Med Performance-kategorien for dame har du alle erfaringene og all ekspertisen til adidas med deg på laget, uansett hva du velger å gjøre. Noen av verdens mest avanserte løpesko? De er med. Pustende, høytytende tights til alt fra yoga til maraton? Rett her. Teknologi og innovasjon spiller kanskje en større rolle her enn i andre kategorier, og med Boost- og Boost HD-demping, avanserte rammer og støtte i sko som sender deg fremover for hvert steg, eller værsikre jakker, vester og bukser av AEROREADY, HEAT.RDY og pustende, avanserte materialer med miljøvennlig opphav, er du klar til å ta fatt på utfordringene. Både mote og teknologi beveger seg raskt fremover, så ta en titt på kolleksjonene med Performance for dame og ta vare på både stilen og ytelsen, året rundt og uansett hva du liker best å holde på med.