alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR
Ekspresslevering

Performance · Damer

 
[1930]

adidas Performance til damer

adidas Performance-kolleksjonen trenger ingen introduksjon. Med adidas Performance har du alt du trenger til trening av høy og lav intensitet og til alle typer trening – uansett om du driver med vinteridrett, sommeridrett, lagsport eller individuell trening. Utvalget adidas Performance til damer er i kontinuerlig utvikling, og finner du klær, sko og tilbehør som egner seg utmerket til før, under og etter trening – og like godt til fritidsaktiviteter og en ellers aktiv livsstil. For hvem sier vel nei til en varm hettegenser på en søndag formiddag?

adidas Performance-klær

Velg og vrak mellom blant annet treningsoptimaliserte bukser og overdeler, samt tenniskjoler og løpejakker i utvalget fra adidas Performance til damer. Se for eksempel etter figursydde løpetights med refleksdetaljer til løping utendørs samt klær med Climacool-teknologi til intense treningsøkter for å slippe det ubehagelige fuktlaget mellom klærne og huden. Mer interessert i yoga? Ta en titt på Wanderlust-kolleksjonen med stilige treningstights og skjønne bodysuits som kombinerer treningsglede med en balansert og yogavennlig stil. Blant adidas Performance til damer finner du også klær til en rekke idretter og treningsformer, fra fotball og rugby til tennis og golf.

adidas Performance-sko

Ytelsesorienterte sko fra adidas Performance til damer er utviklet med innovativ teknologi og treningsspesifikke elementer som sikrer at du kan nå ønskede resultater raskest mulig. Møt potensialet ditt i adidas Performance til damer, og sikre et best mulig utgangspunkt til treningen med løpesko med optimalisert demping eller de mest stabile skoene til vektløftingsøkten. Ute etter stilige livsstilssko? Her er utvalget stort!

adidas Performance-tilbehør

Kolleksjonen fra adidas Performance til damer består av et stort utvalg av tilbehør til en aktiv hverdag – fra praktiske ryggsekker og urbane midjevesker til løpecaps, leggbeskyttere og badekåper samt solbriller, hårband og yogamatter. Velg mellom en rekke farger og utforminger av det du trenger, og møt hverdagen med adidas Performance.