alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Performance · Damer

 
[2766]
Box Hog 2.0 Sko SvartBox Hog 2.0 Sko Svart

Box Hog 2.0 Sko

Boksing

Tiro Match Ball HvitTiro Match Ball Hvit

Tiro Match Ball

Fotball

Skru opp til maks med adidas Performance til dame

Kolleksjonene fra adidas har fått mange navn gjennom årene, men kanskje den som er mest gjenkjennelig og universell, er Performance. Denne kategorien inneholder alt det du trenger for å yte på aller høyeste nivå, uansett hva slags aktiviteter du foretrekker. Performance til dame handler om plagg, sko og utstyr som holder det høyeste nivået, enten du er på vei til fotballtrening eller yoga-time, eller skal delta i NM i vektløfting. Fokuset her er på å bruke både innovasjoner, teknologi og design til å støtte deg gjennom alle slags aktiviteter, med kreasjoner som ikke bare holder motivasjon og prestasjon oppe, men som også kommer med et bidrag til stilen, og ditt eget uttrykk. Performance til dame handler om å både vise og bevise, mest for deg selv og litt for andre.

Din stil, dine prestasjoner, i sportsplagg til dame

I sport og idrett tenker vi mye på resultater, ofte på konkurranser og å vinne, men veien dit er like viktig som målet. Med Performance-kategorien for dame har du alle erfaringene og all ekspertisen til adidas med deg på laget, uansett hva du velger å gjøre. Noen av verdens mest avanserte løpesko? De er med. Pustende, høytytende tights til alt fra yoga til maraton? Rett her. Teknologi og innovasjon spiller kanskje en større rolle her enn i andre kategorier, og med Boost- og Boost HD-demping, avanserte rammer og støtte i sko som sender deg fremover for hvert steg, eller værsikre jakker, vester og bukser av AEROREADY, HEAT.RDY og pustende, avanserte materialer med miljøvennlig opphav, er du klar til å ta fatt på utfordringene. Både mote og teknologi beveger seg raskt fremover, så ta en titt på kolleksjonene med Performance for dame og ta vare på både stilen og ytelsen, året rundt og uansett hva du liker best å holde på med.