adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR

adidas Superstar

 
[260]
1 / 6
Sideav 6

SUPERSTAR-SKO FRA ADIDAS

Når adidas åpner arkivet for å trekke frem tidligere favoritter, er det enten i form av Originals-plagg med retroinspirerte trykk eller oppdaterte klassikere på skofronten. Ett slikt eksempel er basketskoen Superstar – med historie helt tilbake til 1969, da den først gjorde sitt inntog på amerikanske basketbaner. Siden har den vært like naturlig i gatene og som hverdagssko på grunn av den klassiske utformingen med den ikoniske skalltåen og de tre stripene langs sidene – og den allsidige bruksverdien.

Slik velger du Superstar-sko fra adidas

Den originale Superstar-skoen er svært gjenkjennelig med sin hvite skalltå og tykke koppsåle i gummi. Den moderne utgaven av adidas Originals-klassikeren kommer imidlertid i en rekke fargekombinasjoner og stiler, så du har mangfoldige muligheter når det kommer til å velge den riktige Superstar-skoen for deg. For eksempel kan du spasere rundt i knallrosa Superstar-sko med overlag i rosa glitter, eller mer klassiske sneakers av typen Foundation i nedtonede fargepaletter, som hvitt og svart.

I tillegg til den klassiske oppdateringen kommer Superstar i flere varianter, bl.a.:

  • Superstar Boots: Den ikoniske treningsskoen er også å finne i mellomhøy militærstøvelformat med detaljer som teksturert nubuck, 3-Stripes og innleggssåle i fleece. Se etter Superstar Luxe – med skinnfôr og overlag i fullnarvet skinn for en mer glamorøs utførelse.
  • Superstar 80s: 80s-variantene er – som navnet antyder – inspirert av 1980-tallsversjonene av den klassiske basketskoen. 80s-modellene har glatt skinn og broderte 3-Stripes, i motsetning til den klassiske oppdateringen. Se etter 80s CF-modeller for mykt og teksturert semsket materiale og to store stropper i stedet for skolisser. 80s Clean har overdel i krakelert skinn og en renere og mer moderne utforming.
  • Superstar Slip On: Disse skoene har et dramatisk design, og kommer med slip-on-overdel i neopren og brede 3-Stripes kryssende over foten, som sikrer en tettsittende og fleksibel passform.