alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Superstar

 
[101]
Superstar Sko GråSuperstar Sko Grå

Superstar Sko

Originals

1 / 3
Sideav 3

La deg inspirere med Superstar

Uansett hvilken retning din personlige stil lener seg, så kan et par Superstar fra adidas gli sømløst inn i garderoben din. Skoene er selvfølgelig perfekte til å understreke streetstylen din, men passer også utmerket til det mer polerte eller sofistikerte uttrykket – og med ett og samme par kan du variere stilen din etter anledning, humør og dagsform. La deg inspirere til å utforske og utfordre din stil og dine grenser med et par Superstar fra adidas.

Gled de minste med adidas Superstar til barn

Det er ikke bare de største som kan nyte og ha glede av et par adidas Superstar. Her hos adidas finner du også lekne og stilfulle par til de minste, i både klassiske farger og mer morsomme varianter – alt etter hva poden graviterer mot. Et par til barn gir komfort og god støtte til små, voksende føtter, slik at lek og utforsking aldri blir hindret. Ta fatt på lekeplassen, følg drømmene i skolegården, og lev livet i et par adidas Superstar til barn.

Klassisk komfort med adidas Originals Superstar

I dag er adidas Originals Superstar en favoritt blant både artister, atleter og hverdagshelter, og det ikke uten grunn. Komfortable såler og god demping gjør skoene perfekte til både kontoret, hverdagsærender og kvelder på byen, så du kan leve livet til det fulle i dine adidas-sko. Det klassiske snittet i kombinasjon med den uslåelige komforten gjør denne skoen til en vinnende formel, så gjør deg klar til å gjøre den til din egen, enten du går for klassisk svart eller hvitt, eller et mer fargeprangende par, så kan du erobre dagen med dine nye Superstar.