alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Rosa superstar

 
[3]

Rosa superstar – ikonisk sko i prangende farge

Ikoniske sko med en skjelltå av gummi, utviklet over 50 år og alltid på topp av stil og funksjonalitet. Rosa adidas superstar preges av smarte løsninger, gode teknologier og tøft design. Flere tiår som kulturikon betyr ikke at adias rosa superstar er utgått – du får tidløs stil med nye teknologier, og i ulike materialer. Kle deg i fottøy med semsket eller vanlig skinn, eller gå for en syntetisk overdel. Med godt grep i yttersålen av gummi står du uansett fjellstøtt. For de minste finner du også sandaler som kombinerer det ikoniske med det luftige, for ekstra varme dager.

Streetwear med sporty snitt

Enkle å tilpasse med lisse-lukking og med sine ikoniske detaljer, er dette skoene som tar deg rundt i nabolaget med selvtillit og det rette uttrykket. Kombiner med sommerkjoler eller hiv på et par treningsshorts, alt etter hvilket uttrykk du er ute etter. Du kan for eksempel absolutt dunke deg inn på basketballbanen i gata for en runde street-basket med et par rosa adidas superstar. Her får du allrounderen, med det ikoniske tå-skjellet, enten det er for å vandre på byen eller være klar for å henge i parken, men være klar for utfordringer til spill – du stiller sterkt med denne ikoniske adidas skoen.

Fra debuten i basketball til din søndag på gata

adidas superstar-sko debuterte i basketballverden, og har holdt seg i toppen av stilig – nå retro – design og funksjon fra starten av. De er kanskje ikke ansett som atletiske sko i dag, men har enda kraften med seg. Bruk dem for en aktiv hverdag i gata, eller avslappende dager i parken. Og glem ikke: Til skateboarding fungerer de supert. Rett grep, stilig uttrykk, og prangende farge venter deg med et par rosa superstar. Ta del i arven fra adidas.