alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Blå sko og støvler

 
[321]
1 / 7
Sideav 7

Blått er rått – stort utvalg av blå sko fra adidas

Det er ingen tvil om at mange elsker blått, og det gjelder både sko og klær. Her hos oss finner du mange råflotte blå sko som sklir rett inn i garderoben din. Vi har et variert utvalg for trening, hverdagsbruk og turer i fjellet. Ikke bare har de blåfargen til felles, men de er alle av svært høy kvalitet. adidas vektlegger bruk av slitesterke materialer og har et stort fokus på teknologi, og du velger deg derfor avanserte og høytytende blå joggesko når du bestiller herfra. Du kan for eksempel velge et par blå støvler som har gripesikre såler til bruk i terreng. De fås med vannavvisende egenskaper og pustende materialer for å bevare best mulig komfort på våte dager. Akkurat som for joggeskoene våre, har mange av våre tursko svært god demping. Det inkluderer blant annet bruk av Boost-teknologien vår. Ikke bare gir den god støtte til foten, men du får også energiretur for hvert skritt du tar. Et par blå sandaler passer bra både til bruk på stranden og når du skal på svømmetrening i det lokale bassenget.

Fra lyseblå til marineblå sko: Noe for enhver smak

Det er ikke bare bruksområdet som er variert. Du finner også mange forskjellige fargetoner å velge blant. Marineblå sko kan enkelt styles til de fleste antrekk, og de passer godt til både svarte joggesko og lyseblå jeans. Lyseblå navy sko er rålekre til hverdagsbruk, og de kan enkelt styles opp når du skal på fest. Diskré varianter i en dus blåfarge og 3-Stripes i hvit kontrasterende farge er et klassisk valg for deg som vil ha joggesko som kan brukes til det aller meste i garderoben. Dersom du ønsker å eksperimentere med en mer iøynefallende stil, kan du velge deg ut blå sko med mønster og andre sterke farger.

Relaterte produkter

På adidas finner du alle Sko relaterte gjenstander, som Menn sko, Sko dame og Barnesko. Ta en titt gjennom vårt brede utvalg av produkter!