alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Skijakker

 
[4]
Terrex Skyclimb Gore Hybrid Insulation Ski Touring Jakke BlåTerrex Skyclimb Gore Hybrid Insulation Ski Touring Jakke Blå

Terrex Skyclimb Gore Hybrid Insulation Ski Touring Jakke

Menn TERREX

Terrex Windweave Insulated Hettejakke GråTerrex Windweave Insulated Hettejakke Grå

Terrex Windweave Insulated Hettejakke

Damer TERREX

Sporty og elegante skijakker fra adidas

Selv om det kanskje ikke er sant at vi nordmenn er født med ski på beina, er det sant at øvelse gjør mester. Utstyr av høy kvalitet hjelper deg langt på vei til å bli virkelig god. Hos adidas finner du en rekke skijakker som er laget spesielt for deg som ikke får nok av løypene på vinteren, uansett om de går nedover eller bortover. Skijakkene gir god bevegelighet, slik at du kan være komfortabel mens du er i aktivitet.

Stilige skijakker for alle aldre

Hos adidas finner du en rekke skijakker og skianorakker i uendelig mange farger, stiler, snitt og uttrykk, og vi er sikre på at du finner det du er på jakt etter. Uansett om du ønsker en skijakke i en iøynefallende farge som gjør deg til en skikkelig fargeklatt i skibakken eller en nøytral variant som er enkel å style til det andre skiutstyret ditt, så kan du være sikker på å få jakker av høy kvalitet til både herre og dame her hos oss. 

Hva bør du tenke på når du skal velge en skijakke?

Når du skal velge en skijakke, må du først og fremst velge en variant som passer til din personlighet. Deretter bør du tenke over jakkens egenskaper. Velg gjerne en modell med membran som gjør den vind- og vanntett, samtidig som den har gode pusteegenskaper. GORE-TEX® er for eksempel et kvalitetstegn du kan se etter. Tenk også på om du ønsker en skijakke med snøskjørt og flere lommer, som kan gjøre skikjøringene smidigere. Hva slags jakke du bør velge avhenger også i stor grad av hvor du skal stå på ski. Skal du til fjells i iskalde temperaturer og tøffe forhold eller skal du bare i akebakken med barna? Vi anbefaler som regel å ha en slitesterk kvalitetsjakke for tøffe forhold og en lettere variant til de mildere dagene.