alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skijakker til damer

 
[12]

Rålekre skijakker til damer av eksepsjonell kvalitet

Avanserte egenskaper møter lekker skimote når adidas utvikler sine funksjonelle og sporty skijakker til damer. Det spiller ingen rolle om du skal stå på langrenn, slalåm, randonee eller snowboard: En varm og god ski anorakk gjør at du føler deg komfortabel når du skal ut på nye eventyr. Jakkene lages av pustende og fukttransporterende materialer. Ikke bare skal kulden holdes ute, men du skal heller ikke bli for varm og klam inne i jakken heller. Velg mellom dunjakker, tre-lags jakker og isolerende sportsjakker som er tilrettelagt for aktivitet og bevegelsesfrihet. Damejakkene er dessuten designet med en sporty og tøff stil, og du kan bruke dem til andre aktiviteter utendørs. De ser stilfulle ut til hverdagsbruk også, særlig om du elsker en litt edgy gatemote.

Finn riktig skianorakk for ditt aktivitetsnivå

Vi anbefaler at du tenker nøye gjennom ditt bruksbehov. Du kan for eksempel velge en isolerende sportsjakke med bodymapping-system hvis du trener hardt og trenger jakker som puster og varmer på de rette stedene. Vi anbefaler modeller med stretch i fire retninger til deg som ønsker å ha ekstra bevegelsesfrihet. Enkelte modeller har stropper som gjør at du kan forvandle jakken til en ryggsekk. Disse jakkene er spesielt enkle å bære med seg, og de passer dermed bra til bruk i vekslende værforhold. Når solen titter frem, pakker du rett og slett bare om jakken og hiver den på ryggen. Du kan eventuelt velge modeller som blir så små at du kan krølle dem sammen og pakke dem ned i en lomme. En dunjakke er derimot lett å stappe ned i tursekken og varmer svært godt. De passer perfekt til blant annet langrennsturer. Når du skal stoppe og kose deg med kakao og appelsin, kan du ta frem dunjakken fra sekken for at du ikke skal bli kald mens du sitter i ro.