alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Gensere for menn

 
[145]
1 / 4
Sideav 4

Herregensere

Med herregensere fra adidas er du sikret en avslappet stil – uansett om det er Leg Day midt i uken, lørdag kveld eller mandag morgen. Du finner gensere til hverdagsbruk så vel som til spesifikke treningsformer – som fotballgensere – samt herregensere og overdeler som holder deg varm til og fra trening og mellom øvelser. Se gjerne etter herregensere fra Z.N.E-kolleksjonen – som står for Zero Negative Energy og er spesialdesignet for idrettsutøvere til bruk før de må i kampmodus og mellom konkurranser.

Varmelag og værbeskyttelse

Uansett om du trenger en genser til trening eller hverdags, er det alltid nyttig med et varmelag. Ved vanlig hverdagsbruk kan det være nok med herregensere i bomull eller et varmende fleecelag, men for løping og uteaktiviteter er for eksempel Polartec® Alpha-vattering et utmerket valg. Materialet puster samtidig som det sikrer lett varme og isolering selv når det er vått. Se også gjerne etter vindresistente skall og vannavstøtende belegg (DWR).

Fukttransportering og pustende egenskaper

Når du velger gensere og overdeler til trening, er det nyttig å se etter teknologi som kan bidra til økt komfort og bedre ytelse. Polartec® Power Grid™ er en slik teknologisk nyvinning, den transporterer bort svette og fukt under treningen og gir deg en bedre treningsopplevelse.

Komfort og stil

Med en oversized Trefoil-logo foran på en hettegenser eller hettejakke er du sikret et avslappet uttrykk til trening og fritid, men du finner også en rekke andre stilelementer og detaljer som passer perfekt inn i adidas-universet. Se for eksempel etter klassiske 3-Stripes-detaljer eller store, fargerike grafiske trykk – gjerne i kombinasjon med adidas-arven som du finner i herregensere fra adidas Originals.

Relaterte produkter

Du kan ikke finne det du leter etter? adidas har et bredt utvalg av gensere og Hettegensere - inkludert: