adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR

Klær · Menn

 
[3209]
Pris
kr99 - kr5,999
995999

Klær til menn

De tre stripene langs yttersiden av treningsbuksen. De sorte knappene langs den hvite tekstillinjen som kan kneppes opp så langt du vil. En overdimensjonert Trefoil-logo på en løs og ledig hettegenser. De ikoniske adidas-produktene prater for seg selv. Og sammen kan dere skape treningshistorie og meningsfulle øyeblikk. På fotballbanen. På treningssenteret. Blant venner og familie samt i mer sofistikerte lag. I favorittlagets hjemmedrakt på tribunen i München, Madrid eller Manchester. Mulighetene er mange med adidas.

Er du ute etter klær til menn til helt treningsspesifikke formål eller kanskje bare til fritidsbruk? adidas har et stort utvalg herreklær, uansett om du er helt i nybegynnerfasen av en ny idrett eller treningsform, kanskje trener til maraton eller viktige konkurranser – eller bare er ute etter allsidige klær til alt fra fredag kveld til søndag morgen. Ta en titt på noe av utvalget i klær til menn fra adidas.

Klær til menn optimalisert for effektiv trening

Uansett hvilken treningsform du foretrekker, finner du et allsidig utvalg klær til menn fra adidas. Fra treningsbukser og løpetights til kompresjonstøy og fotballskjorter, samt et stort utvalg klær til menn til utetrening – som løpejakker og ventilerende løpetights med refleksdetaljer, utviklet med Climacool-teknologi som holder deg kjølig og komfortabel under intense løpeøkter. Du finner også golfbukser og poloskjorter til deg som alltid lengter etter hull nummer 18 i solskinn, og klær til idretter som basket, hockey, rugby og volleyball, samt svømming, tennis og yoga.

Allsidige fritidsklær og sofistikerte klær til menn

Utvalget allsidige klær til menn inkluderer en rekke plagg som egner seg like godt til trening som til fritidsaktiviteter, skole og uformelle arbeidsplasser. Fyll dagen med aktivitet med varme dunjakker fylt med myk andedun, vannavstøtende regnjakker, oversized hettegensere, og superkomfortable joggebukser – og nyt en hverdag i stil og komfort!