alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Herreklær

 
[3630]
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue treningsbukse
Primegreen Essentials 3-Stripes Treningsdress
AEROREADY Essentials Chelsea 3-Stripes Shorts
Real Madrid 22/23 Hjemmetrøye
Adicolor Essentials Trefoil Shorts
Adicolor Classics Hooded Full Zip Treningsjakke
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue treningsbukse
Arsenal 22/23 Hjemmetrøye
Entrada 22 Treningsbukse
Adicolor Essentials Trefoil Shorts
Ultimate365 Core 8.5-Inch Shorts
Ultimate365 Core 8.5-Inch Shorts
Adicolor Classics 3-Stripes T-skjorte
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue treningsbukse
Classic 3-Stripes Swim Shorts
Woven Bukser
AEROREADY Designed 2 Move Feelready Sport Logo T-skjorte
AEROREADY Essentials Chelsea 3-Stripes Shorts
LOUNGEWEAR Adicolor Essentials Trefoil T-skjorte
Essentials Warm-Up 3-Stripes Shorts
Love Unites SST Treningsjakke (unisex)
LOUNGEWEAR Must Haves Badge of Sport Shorts
Adicolor Classics Primeblue SST Teningsjakke
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue treningsoverdel
Adicolor Essentials Trefoil Shorts
Designed for Gamday Bukse
AEROREADY Essentials Chelsea 3-Stripes Shorts
Designed For Gameday Shorts
Ultimate365 Tapered Bukse
Adicolor Classics Primeblue SST Treningsbukse
Ultimate365 Core 8.5-Inch Shorts
Essentials 3-Stripes T-skjorte
Essentials Embroidered Linear Logo T-skjorte
Essentials Camo Print t-skjorte
Love Unites Print Treningsbukse (unisex)
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue treningsoverdel
3-Stripes Shorts
Adicolor Classics Trefoil Tanktopp
Adicolor Essentials Trefoil Badeshorts
Techfit Training Short Tights
Adicolor Neuclassics T-skjorte
Essentials Camo Print t-skjorte
Adicolor 3-Stripes Shorts

Sporty eleganse med herreklær fra adidas

De ikoniske klærne fra adidas prater for seg selv med de klassiske 3-Stripes langs yttersiden av buksene og den overdimensjonerte Trefoil-logoen på en superdeilig hettegenser. Herreklær fra adidas er like stilige som de er komfortable, og med dem kan du utfordre deg selv på trening og skape meningsfulle øyeblikk. Med adidas er mulighetene mange, og vi har produkter i alle kategorier i ulike størrelser. Her finner du spesialdesignede klær til store menn og høye menn for dem som trenger større og lengre klær, samt produkter i mindre størrelser dersom du foretrekker det. Velg blant en rekke forskjellige farger og miks og match for å finne den looken som passer perfekt til din personlige stil.

Klær for menn som er optimalisert for trening

Uansett hva slags trening du foretrekker, finner du et bredt utvalg av klær for menn fra adidas. Vi har alt fra løpetights med eller uten kompresjon til behagelige treningsbukser, fotballskjorter og løpejakker. Dersom du hovedsakelig trener ute, bør du velge plagg med refleksdetaljer for å være godt synlig. Vi har dessuten en rekke poloskjorter og golfbukser som er perfekte for deg som elsker en tur på golfbanen i solen, samt klær til idretter som hockey, rugby, volleyball, basker, svømming, tennis og yoga – for å nevne noen.

Anvendelige og tidløse fritidsklær

Herreklær fra adidas er perfekte for treningsbruk, men takket være den moteriktige og stilige utformingen kan du også helt fint bruke dem på fritiden. Bruk varme dunjakker på de kaldeste dagene, vannavstøtende regnjakker slik at du kan være ute i all slags vær,og bruk superkomfortable joggebukser og oversized hettegensere på late søndager hjemme. Uansett hva slags klær du skaffer deg, må du sørge for å ta godt vare på dem. Dette innebærer blant annet å følge vaskeinstruksjonene nøye og unngå tørketrommel og skyllemiddel.

De tre stripene langs yttersiden av treningsbuksen. De sorte knappene langs den hvite tekstillinjen som kan kneppes opp så langt du vil. En overdimensjonert Trefoil-logo på en løs og ledig hettegenser. De ikoniske adidas-produktene prater for seg selv. Og sammen kan dere skape treningshistorie og meningsfulle øyeblikk. På fotballbanen. På treningssenteret. Blant venner og familie samt i mer sofistikerte lag. I favorittlagets hjemmedrakt på tribunen i München, Madrid eller Manchester. Mulighetene er mange med adidas.

Er du ute etter klær til menn til helt treningsspesifikke formål eller kanskje bare til fritidsbruk? adidas har et stort utvalg herreklær, uansett om du er helt i nybegynnerfasen av en ny idrett eller treningsform, kanskje trener til maraton eller viktige konkurranser – eller bare er ute etter allsidige klær til alt fra fredag kveld til søndag morgen. Ta en titt på noe av utvalget i klær til menn fra adidas.

Klær til menn optimalisert for effektiv trening

Uansett hvilken treningsform du foretrekker, finner du et allsidig utvalg klær til menn fra adidas. Fra treningsbukser og løpetights til kompresjonstøy og fotballskjorter, samt et stort utvalg klær til menn til utetrening – som løpejakker og ventilerende løpetights med refleksdetaljer, utviklet med Climacool-teknologi som holder deg kjølig og komfortabel under intense løpeøkter. Du finner også golfbukser og poloskjorter til deg som alltid lengter etter hull nummer 18 i solskinn, og klær til idretter som basket, hockey, rugby og volleyball, samt svømming, tennis og yoga.

Allsidige fritidsklær og sofistikerte klær til menn

Utvalget allsidige klær til menn inkluderer en rekke plagg som egner seg like godt til trening som til fritidsaktiviteter, skole og uformelle arbeidsplasser. Fyll dagen med aktivitet med varme dunjakker fylt med myk andedun, vannavstøtende regnjakker, oversized hettegensere, og superkomfortable joggebukser – og nyt en hverdag i stil og komfort!