alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Chinos og herrebukser

 
[565]
1 / 12
Sideav 12

Herrebukser

De tre stripene langs yttersiden av treningsbuksen. De sorte knappene langs den hvite tekstillinjen som kan kneppes opp så langt du vil. Du vet hva vi snakker om. Buksene fra adidas har blitt ikoniske. Uansett om du er ute etter retroinspirerte adidas Originals-bukser med klare nikk til 90-tallet eller mer nøytrale treningsbukser eller bukser til utebruk, finner du utvilsomt en rekke herrebukser som passer deg og din stil.

Treningsbukser

Hvor briljerer du? Uansett om det er på fotball-, tennis- eller golfbanen – eller kanskje på treningssenteret og i styrkerommet – du føler deg mest hjemme, finner du alt du trenger av herrebukser fra adidas. Se etter fotballbukser med UV-beskyttelse og Climacool-teknologi som holder deg kjølig og ventilert under treningen – og vatterte keeperbukser med fukttransporterende Climalite-stoff hvis du står i mål. Hvis du er ute etter golfbukser, kan det være nyttig å velge en med elastisk og gripesikkert midjebånd, som sikrer full bevegelsesfrihet og komfort. Med stilelementer som avsmalnede ben og elastisk utforming kan du dessuten enkelt gå fra bane til klubbhus – i stil! Du finner herrebukser i både lange, korte og halvlange varianter samt oppvarmingsbukser, shorts-og-tights-bukser og mye, mye mer.

Joggebukser og fritidsbukser

Du finner et stort utvalg av komfortable herrebukser til fritidsbruk – fra den klassiske joggebuksen i ikonisk grått til stilige chinos og mer urbane varianter. Hvis du er ute etter en typisk, superkomfortabel joggebukse fra adidas, kan du se etter materialer som collegestoff i bomullsmiks og innvendig fleece for en ultimate komfort. Se gjerne etter kule stilelementer som autentiske 3-Stripes nedover benlengden eller broderte Trefoil-detaljer.

Terreng- og utebukser

Når fjellet og naturen kaller, er det bare å kle på seg og trosse elementene. Velg mellom varme, komfortable Terrex-bukser og lette vindbukser alt etter hva behovet er. For ultimat beskyttelse i godt vær kan du se etter herrebukser med UV-beskyttelse, og du får ekstra stilpoeng for herrebukser med 3-Stripes eller Trefoil.

Du er klar for enhver anledning når du har et spennende og variert utvalg av chinos og herrebukser i garderoben din. Bukser for menn fra adidas er designet med et sporty og lekent uttrykk, og du finner alt fra ensfargede, elegante modeller til urbane treningsbukser i ekte streetwear-stil i utvalget vårt. Hvis du vil ha en herrebukse som kan brukes både til trening og på fritiden, anbefaler vi at du velger en treningsbukse med normal passform, 3-Stripes nedover sidene, glidelås på lommer og et elastisk liv med snor. Slike bukser fås i mange forskjellige farger, men de har alle den ikoniske adidas-stilen til felles. Bruk dem med en tettsittende T-skjorte for et avslappet uttrykk når du skal henge med venner eller slappe av hjemme, eller kombiner buksene med en sporty kompresjonstrøye når du skal være aktiv. Du kan dermed bruke chinos og herrebukser fra adidas på mange ulike måter, simpelthen ved å variere tilbehøret.

Sporty bukser for menn med gode egenskaper

Det er ikke bare en kul stil som gjelder når adidas skal designe klær – du kan faktisk stole på at plaggene utvikles ved hjelp av avansert teknologi. Det gjenspeiles i alle de gode egenskapene og funksjonene som plaggene har. Mange av treningsbuksene lages for eksempel i pustende, lette og fukttransporterende materialer, slik at det ikke gjør noe om du blir litt svett. Du holder deg allikevel tørr og bekvem i disse plaggene. Du kan velge mellom både normal, løs og tettsittende passform, og vi anbefaler at du velger nøye i henhold til de aktivitetene som du driver med. Hvis du er i tvil, anbefaler vi at du alltid har ulike modeller å velge mellom. Hvis du ønsker å ta et miljøbevisst valg, kan du gå for enten en bomullsbukse som lages i samarbeid med Better Cotton Initiative eller treningsbukser av resirkulert plastavfall.