alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hettegensere til herre

 
[294]
I dette omfattende sortimentet finner du adidas sweatshirts og hettegensere til menn i førsteklasses materialer. Herregensere med praktiske glidelåser og lommer er ideelle for hverdag og fritid. Ekstra varme hettegensere til menn i fleece med kengurulommer holder hendene varme. Du finner plagg i dobbeltstrikket bomulls- og polyesterblanding, som beveger seg med kroppen når du trener. Du kan stole på sterke, elastiske materialer som lar deg bevege deg fritt uten at det går ut over beskyttelsen. Tren når du vil, uansett vær. adidas hettegensere for menn hjelper deg med å regulere kroppsvarmen, slik at du holder på temperaturen uansett. Hetter med snøring strammes eller løsnes avhengig av temperaturen.Velg mellom retroinspirerte design eller sportsinspirerte grafiske trykk. Kolleksjonen med hettegensere for menn har noe for enhver smak.
LOGO ZIP HODDIE SvartLOGO ZIP HODDIE Svart

LOGO ZIP HODDIE

Y-3

1 / 7
Sideav 7

Dette bør du tenke på når du skal velge hettegensere til herre

Følelsen av å være ute i morgentimene for en rolig morgenøkt er det lite som kan slå. En kald bris eller en lave temperaturer bør ikke avgjøre om du kommer deg ut av døren eller ikke. Alt du trenger er motivasjon og gode treningsklær. I Norge er vi vant til skiftende værforhold og kjølige forhold, og en god hettegenser er derfor et must. Hos adidas finner du et bredt utvalg av stilige og sporty hettegensere til herre som passer til både trening og hverdags. Velg en variant med glidelås dersom du ønsker muligheten til å åpne og lukke genseren etter behov, eller gå for en hoodie med pullover-funksjon. Vi har en rekke forskjellige farger og passformer, og vi er sikre på at du finner flere hettegensere til herre som vil falle i smak.

Stilige og sporty hettegenser

Når du skal velge deg en hettegenser, er det viktig at du tenker over hva du skal bruke den til. Dersom du skal bruke den på trening, kan det være en god idé å velge en relativt ettersittende modell, gjerne i materialer som puster for økt komfort. Ser du etter en genser til en rolig fredagskveld hjemme? Da kan du slå til med en oversized variant i mykt bomull som gjør filmkvelden komplett. Vi har klassiske, sporty og tidløse hettegensere til herre i svart, grått og hvitt, men vi har også mer iøynefallende varianter, som for eksempel knallrøde modeller, for deg som vil skille deg litt ut.

Vask hettegenseren riktig

Som med alle klær, må hettegensere vaskes regelmessig for å fjerne flekker og lukt. Dersom genseren brukes til trening bør den naturligvis vaskes oftere, da den blir utsatt for svette i større grad. Når du skal vaske genserne, er det viktigste at du følger vaskeinstruksjonene og bruker skånsomt vaskemiddel for å ta best mulig vare på klærne.