alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Hettegensere

 
[767]
Marimekko Hooded Treningsoverdel
Camo Series Allover Print Hettegenser
Future Icons Embroidered Badge of Sport Hettegenser
Adicolor Classics Hooded Full Zip Treningsjakke
Adicolor Hettegenser
Trefoil Hettegenser
Adicolor Classics Trefoil Hettegenser
Designed for Gameday Full-Zip Jakke
Essentials Camo Print French Terry Hettegenser
adidas Adicolor Trefoil Hettegenser
adidas Essentials Hettegenser
Adicolor Classics Trefoil Hettegenser
adidas TERREX HS1 Hettegenser
Adicolor Hettegenser
Future Icons 3-Stripes Long Hettegenser
Trefoil Hettegenser
Mission Victory Slim Fit Full-Zip Hettegenser
Essentials French Terry 3-Stripes Full-Zip Hettegenser
Training Full-Zip Hettejakke
Adicolor Classics Crop Hettegenser
Disney Mickey and Friends Hettegenser
COLD.RDY Training Full-Zip hettejakke
Adicolor Hettegenser
Essentials Logo Full-Zip Hettegenser (store størrelser)
Adicolor Neuclassics Hettegenser
Adicolor Classics Crop Hettegenser
Adicolor Essentials Trefoil Hettegenser
ALL SZN Fleece Full-Zip Hettejakke
Mission Victory Loose Fit Full-Zip Hettejakke
Essentials Camo Print French Terry Hettegenser
Hyperglam Hooded Treningsoverdel
Camo Series Allover Print Hettegenser
Essentials French Terry 3-Stripes Full-Zip Hettegenser
Essentials Hettegenser
Adicolor Contempo Hettegenser
Essentials for Gameday Fleece Full-Zip Hettegenser
adidas Adicolor Trefoil Hettegenser
Adicolor Cropped Hettegenser
Designed for Gameday Full-Zip Jakke
adidas x Disney Mickey Mouse Hettegenser
Arsenal DNA 3-Stripes Full-Zip Hettegenser
Essentials French Terry 3-Stripes Full-Zip Hettegenser
Reveal ESS Hettegenser

Varme, behagelige og sporty hettegensere

Hettegenser, hoodies, hettejakker, collegegenser – kjært barn har mange navn. Dette moteriktige og stilige plagget er en naturlig del av en urban og avslappet garderobe. Det er et populært plagg til hjemmebruk, så vel som et ekstra varmelag i de kaldere årstidene. Du finner et bredt utvalg av hettegensere fra adidas i ulike stiler, farger og størrelser til damer, menn og barn. Klassiske treningsjakker er ideelle til løpeturer når gradestokken kryper nedover, mens klassiske varianter i fleece er perfekte for søndagskosen på sofaen. Velg en modell med glidelås hvis du vil ha mulighet til å åpne og lukke den etter behov. Vi har klassiske hettegensere fra adidas i svart og grått, men du kan heller gå for en knallrød variant dersom du ønsker å skille deg litt ut. Hvis du foretrekker en enda sprekere variant, har vi også modeller i ulike mønstre og dyreprint. Hvilken variant mangler i din garderobe? Det er din stil, og det er du som bestemmer.

Hva bør du se etter når du skal velge en hettegenser fra adidas?

Det finnes som nevnt en rekke ulike varianter av hettegensere fra adidas, og vi er sikre på at du finner en modell som oppfyller dine behov. Du kan for eksempel velge en supermyk variant i fleece eller en komfortabel collegenser. Begge er produsert med bomull i samarbeid med Better Cotton Initiative som jobber for økt bomullsdyrking globalt. Videre bør du se etter teknologier for fukttransportering som er pustende og som gir bevegelsesfrihet. Sørg også for å velge en genser med riktig passform og lengde, avhengig av hva du er mest komfortabel med. Til slutt kan du sikre en avslappet og moteriktig stil ved å velge plagg med Trefoil-logoen og adidas sine klassiske 3-Stripes. Vi anbefaler å ha et utvalg av ulike hettegensere i garderoben, slik at du har en variant klar for enhver anledning.