alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Hettegensere

 
[797]
Graphic Print Crop Hettegenser
Adicolor Essentials Trefoil Hettegenser
Future Icons 3-Stripes Full-Zip Hettejakke
Adicolor Classics Hooded Full Zip Treningsjakke
Camo Series Allover Print Hettegenser
Adicolor Cropped Hettegenser
Manchester United Essentials Trefoil Hettegenser
HIIT Training Full-Zip Hettejakke
Disney Mickey and Friends Hettegenser
Essentials French Terry 3-Stripes Full-Zip Hettegenser
Adicolor Cropped Hettegenser
Essentials+ Made with Nature Hettegenser
Trefoil Hettegenser
Hoodie Logo
ARKD3 Full-Zip Hettejakke
Condivo 22 hettegenser
adidas Adicolor Trefoil Hettegenser
Studio Lounge Fleece Hettegenser
adidas Rekive Hettegenser
Adicolor Neuclassics Hettegenser
Manchester United Condivo 22 Hooded Treningsoverdel
Adicolor Oversize Hettegenser
AEROREADY Yoga Full-Zip Hettegenser
Essentials French Terry 3-Stripes Full-Zip Hettegenser
Entrada 22 Sweat hettegenser
LOUNGEWEAR Essentials Logo Fleece Hettegenser
Essentials Logo Full-Zip Hettegenser
All SZN Fleece Pullover Genser
adidas TERREX HS1 Hettegenser
Essentials BrandLove Fleece Hettegenser (unisex)
Adicolor Hettegenser
Essentials French Terry 3-Stripes Full-Zip Hettegenser
AlphaStrength Fleece Hettegenser
Techrock Flooce Wind Hooded Jakke
Essentials Logo Full-Zip Hettegenser (store størrelser)
Argentina Game Day Full-Zip Travel Hettegenser
adidas Originals Class of 72 Hettegenser (store størrelser)
Colorblock Fleece Hettegenser
adidas Flooce X-City Hettegenser
Adicolor Neuclassics Hettegenser
Adicolor Essentials Trefoil Hettegenser
Tiro 21 Sweat Hettegenser
Skateboarding 4.0 Logo Hettegenser (unisex)

Varme, behagelige og sporty hettegensere

Hettegenser, hoodies, hettejakker, collegegenser – kjært barn har mange navn. Dette moteriktige og stilige plagget er en naturlig del av en urban og avslappet garderobe. Det er et populært plagg til hjemmebruk, så vel som et ekstra varmelag i de kaldere årstidene. Du finner et bredt utvalg av hettegensere fra adidas i ulike stiler, farger og størrelser til damer, menn og barn. Klassiske treningsjakker er ideelle til løpeturer når gradestokken kryper nedover, mens klassiske varianter i fleece er perfekte for søndagskosen på sofaen. Velg en modell med glidelås hvis du vil ha mulighet til å åpne og lukke den etter behov. Vi har klassiske hettegensere fra adidas i svart og grått, men du kan heller gå for en knallrød variant dersom du ønsker å skille deg litt ut. Hvis du foretrekker en enda sprekere variant, har vi også modeller i ulike mønstre og dyreprint. Hvilken variant mangler i din garderobe? Det er din stil, og det er du som bestemmer.

Hva bør du se etter når du skal velge en hettegenser fra adidas?

Det finnes som nevnt en rekke ulike varianter av hettegensere fra adidas, og vi er sikre på at du finner en modell som oppfyller dine behov. Du kan for eksempel velge en supermyk variant i fleece eller en komfortabel collegenser. Begge er produsert med bomull i samarbeid med Better Cotton Initiative som jobber for økt bomullsdyrking globalt. Videre bør du se etter teknologier for fukttransportering som er pustende og som gir bevegelsesfrihet. Sørg også for å velge en genser med riktig passform og lengde, avhengig av hva du er mest komfortabel med. Til slutt kan du sikre en avslappet og moteriktig stil ved å velge plagg med Trefoil-logoen og adidas sine klassiske 3-Stripes. Vi anbefaler å ha et utvalg av ulike hettegensere i garderoben, slik at du har en variant klar for enhver anledning.