alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Anorakker og parkaser

 
[23]

Behagelige og varme anorakker og parkaser fra adidas

Det finnes minst like mange ulike jakker som aktiviteter og minst like mange grunner til å fornye garderoben. Hos adidas finner du jakker, anorakker og parkaser til alle anledninger og sesonger, og vi har alt innen sommerjakker, høstkåper, vinterfrakker og mye mer. Våre jakker finnes til både herre og dame, og de fås i en rekke ulike størrelser. Du finner helt sikkert en modell som passer for deg, uansett kroppsform. Noen jakker er perfekte for turgåing, andre er spesialdesignet for spesifikke idretter som blant annet fotball, mens andre passer til en rekke ulike vinteridretter. Hos adidas finner du dessuten fritidsjakker som er perfekte for en urban outdoor-look. Våre jakker, anorakker og parkaser er like stilige som de er funksjonelle, og du kan velge en klassisk svart modell eller en knallfarge dersom du vil skille deg ut.

Hvordan velger du riktig jakke?

Det er flere ting du bør tenke over når du skal velge deg ut en jakke. Ser du etter en funksjonell jakke med pustende egenskaper som er perfekt til trening, eller kanskje en varm dunjakke til de kaldeste vinterdagene? Dersom du vet at du skal ut i all slags vær, bør du vurdere en vind- og vanntett softshell jakke med funksjonelle løsninger som loft eller vannsøyle. Noen foretrekker lange vinter parkas eller en frakk, mens andre synes at korte jakker passer bedre til stilen sin. Når det gjelder størrelse, bør du tenke over hva du vil ha plass til under jakken. Hvis det er en fritidsjakke som du bare skal ha hverdagsklær under, velger du som regel din normale størrelse. Ønsker du derimot å ha plass til ullundertøy og lag-på-lag-bekledning, bør du vurdere å gå opp en størrelse. Uansett hvilken stil du har, så bør du ha et utvalg av ulike modeller i garderoben til de forskjellige sesongene og til ulike anledninger.