alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Salg på barnesko

 
[528]

SAVE ON CYBER MONDAY DEALS

Make this your best season yet and beat the festive rush. Spend kr599 or more and we’ll give you an extra 20% off*.
Tensaur Run Sko
Lite Racer Adapt 4.0 Lifestyle Running Slip-On Lace Sko
FortaRun Sport Running Lace and Top Strap Sko
NMD 360 Sko
Run 70s Sko
OZWEEGO Sko
FortaRun Sko
X_PLR J
Terrex Climawarm Snowpitch Vintersko
adidas x LEGO® Sport Pro Sko
adidas x LEGO® Sport Pro Sko
Grand Court Lifestyle Tennis Lace-Up Sko
Activeride 2.0 Marimekko Sport Running Slip-On Sko
Duramo 10 Sko
Tensaur Run Sko
Runfalcon 2.0 Sko
Duramo 10 Sko
Runfalcon 2.0 Sko
Tensaur Run Sko
NMD_R1 Sko
Advantage Lifestyle Court Two Hook-and-Loop Sko
FortaRun Sport Running Elastic Lace Top Strap Sko
Advantage Lifestyle Court Lace sko
Lite Racer Adapt 4.0 Lifestyle Running Slip-On Lace Sko
Racer TR21 Sko
Activeride 2.0 Marimekko Sport Running Slip-On Sko
OZWEEGO Sko
OZWEEGO Sko
Advantage Lifestyle Court Two Hook-and-Loop Sko
Racer TR21 Sko
Duramo SL Sko
Hello Kitty Astir Sko
Tensaur Sport Training Hook and Loop Sko
Superstar Sko
Tensaur Sport Training Lace Sko
adidas NMD 360 x LEGO® Sko
Ozelle Running Lifestyle Elastic Lace with Top Strap Sko
Terrex AX2R Hiking Sko
EQ21 Run BOA Bounce Sko
Swift Run X Sko
FortaRun Sport Running Elastic Lace Top Strap Sko
Terrex Trailmaker RAIN.RDY Tursko
Ozelle Running Lifestyle Elastic Lace with Top Strap Sko
1 / 11
Sideav 11

Tidenes beste og kuleste salg på barnesko

For både gutter og jenter har vi nå et stort salg på barnesko med et fantastisk bra utvalg av sko i ulike stiler og design. Kule, freshe og morsomme design som vil lyse opp skolegården eller fotballbanen. Hva med stilige sneakers med praktisk gummisåle eller tøffe joggesko med morsomme detaljer? Vårt salg på barnesko til barn og ungdom er rikfoldig og inkluderer våre mest ikoniske stiler og modeller, noe som betyr at det er gode muligheter til å finne noe for enhver smak til redusert pris.

Alle kan finne sin nye favoritt i vårt imponerende outlet på barnesko

Er barnet ditt interessert i kule sneakers, joggesko eller noe mer tradisjonelt? Kanskje barnet ditt har en yndlingsfarge som må gå igjen i alle klesplagg? Med vårt omfattende utvalg til rabatterte priser er det gode muligheter for å plukke opp gamle klassiskere til en redusert penge, samtidig som man gjør seg klar til neste sesong med vårt salg. For forelderen som vil være fornuftig, kan et par med kule sneakers være en fin gave eller investering til barnet ved neste tur til outlet på barnesko. Her får man ikoniske detaljer slik som adidas sine 3-Stripes og en komfortabel sko med ergonomisk såle i en og samme innpakning. Videre er dette en sko som passer fint til en aktiv skolehverdag med lek og uteaktivitet som fotball eller annet. Den solide gummisålen sikrer godt grep uansett føre, og det behagelige innerforet sørger for at barnet ditt ikke vil fryse på beina.

Stilige joggesko som passer perfekt til lek og moro nå til reduserte priser

For forelderen som ønsker å kjøpe noe mer sportslig, kan vi trygt anbefale et par med joggesko til nedsatt pris. Her får du alle funksjonene og detaljene som du kjenner fra tidligere adidas-modeller. Mellomsåle i EVA som sørger for best mulig komfort for barnet og solide såler som sikrer godt grep, er standard. Smarte lissefunksjoner sørger for at barnet ikke vil snuble, og det er lett å knytte sine egne lisser. Videre har våre joggesko en pustende profil, noe som sørger for at barnet ikke blir for varmt selv ved lek i varmt vær.