alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Klessalg barn

 
[331]
1 / 7
Sideav 7

Topp kvalitet til familiens minste med et klessalg til barn

Også de mindre medlemmene av familien setter pris på adidas sin uslåelige kombinasjon av kvalitet og stil. Kanskje er det ekstra godt for dem med den velkjente duoen av behagelige stoff og et snitt som gjør bevegelse og atletisk utfoldelse lettere? Uansett hvilken side de havner på finner du et rett plagg til dem på rabatt her i adidas klessalg til barn. Utsalg og kampanje betyr ikke det samme som lavere kvalitet: Her finner du ulike artikler, hettegensere, treningsbukser, svømmetøy og mer til som alle er av den velkjente kvaliteten som en ikonisk Trefoil eller 3-Stripes betyr, men til en noe lavere pris. La de minste i familien nyte av behagelig bomull som nesten ikke merkes at bæres, eller kanskje de kan varmes av gode isolerende materialer som tørker fort. Uansett behov finner man her i outlet på klær til barn noe for enhver. Treningsshorts og t-skjorter som er luftige, hurtiggtørkende og virker svalende i aktiviteten. Badedrakter som sitter rett og lar en bevege seg fritt, samtidig som de er klorresistente og tørker raskt, deler alle plass med mer avslappet tøy til en aktiv og sporty hverdag på skolebenk og fritid.

Outlet på klær til barn, topp kvalitet og stil for de minste

Ved siden av de behagelige materialene er også adidas kjent for tøffe design og valg. Være seg de kuleste logoene eller en sleek design som de eldre barna setter pris på. Her finner du noe for både den som svømmer, spiller fotball, eller bare leker i gata. Behagelig, skapt for aktivitet og med rett stil for å la de minste utfolde seg! Det er plaggene du møter her i klessalg barn, de har samme kvalitet som for de voksne, og lar barnet ta del i en aktiv hverdag med stil og selvtillitt.