alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Klessalg

 
[1896]

Det ultimate klessalget er i gang hos adidas

For alle som bryr seg om kvalitet til en god pris, så vil det være smart å sjekke ut vårt store klessalg. Her finner man en rekke fantastiske varer til gode, reduserte priser. Er du i markedet for en kul og stilig vinterjakke med praktiske detaljer kanskje? En jakke som vil beskytte deg fra forholdene og konstruert i materialer av høyeste kvalitet. Eller hva med treningstights i flere ulike varianter i klassiske farger som sort eller blått? Her får du en treningstights i gode materialer slik som nylon og elastan, som sørger for at du kan yte best mulig på neste trening. Alternativt har vi freshe puffervester på vårt klessalg som passer perfekt i alskens vær. Laget i komfortabelt andedun og med en hel mengde smarte innerlommer er dette et førsteklasses valg for reise, fritid eller jobb. Her får du også en avslappet passform med en smart ståkrage og praktisk innerlomme til oppbevaring av nøkler og annet. For den som foretrekker noe enda mer sporty, hva med en kul og funksjonell treningsjakke i dame? Laget i resirkulert polyester for en positiv miljøeffekt og med en behagelig glatt overflate, samtidig som den kommer med ribbestrikkede mansjetter og kant for en kul og avslappet look.

Hvordan sette sammen klærne som kjøpes på adidas outlet?

Det finnes mange måter å kombinere klærne som du finner på vårt outlet. Ta treningsjakkene til menn for eksempel. Laget i en smart blanding av polyester, er dette et plagg som ser kult ut enten både jobb, trening eller fritid. Denne jakken kommer i forskjellige farger, hvorfor ikke prøve en versjon i blått for en frisk og ungdommelig look? Jakken vil se ordentlig kul ut med noen avslappede adidas joggebukser eller chinos, videre kan den også kombineres med en kul hettegenser under for en uformell look.