alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Usynlige sokker til joggesko

 
[9]

Behagelige, praktiske og usynlige sokker til joggesko

Når du skal ut på løpetur eller annen slags trening, er det viktig å ha det rette utstyret på plass. Det vil si at du bør ha både en god treningstights eller shorts, en behagelig og pustende overdel og et par gode sko som er tilpasset den aktiviteten som du driver med. I tillegg bør du ha et par usynlige sokker til joggesko. Disse sokkene er avslappende, lave og perfekte til bruk i favorittskoene dine. Sokkene sørger for en tynn og lett følelse, og mange av modellene er signert med den kjente adidas-logoen rett i underkant av den ribbestrikkede kanten. Usynlige sokker til joggesko holder seg på plass i skoene, uansett hva som skjer og uansett aktivitetsnivå. Med materialer i bomull er de både komfortable og pustende å ha på seg, og en lenket tåsøm gir en jevn følelse. Du kan velge mellom enkeltpar eller sokker i pakninger med tre i hver, enten i samme farge eller forskjellige.

Hva bør du tenke på ved valg av treningssokker?

Det finnes en rekke ulike treningssokker der ute, og med usynlige sokker til joggesko fra adidas får du den ypperste kvaliteten. Når du skal velge ut sokkene dine, er det imidlertid noen ting du bør vurdere. Først og fremst må du sørge for at sokkene er behagelige å ha på seg. Velg gjerne sokker i materialer av bomull som føles myke og behagelige ut på foten, prioriter en hæl som holder seg på plass og en lenket tåsøm for en jevn følelse. Fotbuestøtte gir også ytterligere komfort. Videre bør du velge sokker som transporterer fuktighet bort fra foten, slik at svette ikke påvirker treningsøkten din. Alt dette får du med treningssokker fra adidas. De holder seg i tillegg godt i vask, og du kan velge mellom en rekke ulike farger og mønstre etter behov.