adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR

Boksing

 
[118]
Sale: Up to 50% Off
Størrelsesutvalg
Pris
kr71 - kr2,299
712299
1 / 3
Sideav 3

Bokseutstyr fra adidas

Ha full kontroll i ringen og på trening med bokseutstyr fra adidas – med alt fra bandasjer og headguard til boksehansker og sko. Ta en titt på utvalget og gjør deg klar til en ny sesong med kraft og spenning.

Boksehansker og bandasje

Gode bokseopplevelser starter med det aller mest nødvendige innen bokseutstyr: riktige boksehansker og god beskyttelse. Møt kraftige slag med støtdempende polyuretanskum og holdbart skinn, og sørg for at du har riktig størrelse i forhold til hva du veier – jo lettere du er, jo lettere bør boksehanskene være. Boksehanskene fra adidas kommer i 8–12 oz – gode størrelser for deg som trener på puter eller boksesekk. Pass samtidig på at du beskytter hendene dine godt, med myk og tøyelig bandasje med borrelås som er lett å feste – et nødvendig tilbehør for alle som driver med boksing. Bandasjene fra adidas kommer i 100 % bomull og er farget med reaktive, AZO-frie (økovennlige) fargestoffer.

Headguard

Sikkerhet og beskyttelse er nøkkelord når det kommer til bokseutstyr. Skal du drive med en sport hvor slag og støt er sentralt, må du beskytte hode og hender på best mulig måte. Hodebeskyttelse fra adidas – en såkalt headguard – er laget for sparring (ikke konkurranse!) og er produsert med støtabsorberende skumpolstring og et hurtigtørkende materiale på innsiden, så svetten ikke fjerner fokus når det teller.

Sports-BH-er

En god sports-BH kan gjøre underverker for en treningsøkt, og du har all grunn til å ta dette på alvor. Se etter sports-BH-er med høy kompresjon for maksimal støtte, og gjerne også mesh-fôr for pustende egenskaper under de svetteste øktene.