alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Boksing for damer

 
[39]

Alt du trenger til boksing for damer

adidas har alt du trenger til boksing for damer. adidas er et av verdens ledende klesmerker som produserer klær og utstyr til sport og fritid. Er du i skikkelig boksehumør, så er det greit å vite at det finnes tilpassende sko og tilbehør til det. Sko til boksing for damer hjelper til med å sette den beste foten fremover. Den pustende overdelen og den innvendige dempingen støtter deg trinn for trinn. Det bidrar derfor med responsiv fotarbeid som trengs i bokseringen. Mellomsålen finnes i flere spennende farger og er delen av skoen som holder deg på tærne mens du spretter etter slagene som du tar. De solide bokseskoene gir deg solid kontakt med ethvert trinn.

Treff midt på blinken med riktig utstyr

Utvalget består også av treningsdrakter, topper, joggebukser, kortbukser og boksehansker. Deres funksjoner består av tekniske fordeler som holder deg kjølig under økten. Boksehanskene er utviklet med injeksjonsformet skum som absorberer støtet fra slagene dine. Den stramme borrelåsen og den elastiske stroppen bidrar med sikker lukking og stramming. Hanskenes ergonomiske utformingen gjør at du gir kraftige slag. Deretter kan du runde av sparringen med et komplett utvalg av tilbehør som svettebånd, duffelposer og vannflasker. Det er viktig å holde seg hydrert selv i ringen.? Med plagg som er utformet for å holde deg tørr og svettefri, er du klar til kamp. Ved å kunne fokusere på instinktene dine, vil du raskere bevege deg uten å måtte anstrenge deg med riktig plagg. Stoffet beveger seg dessuten med deg i det du seirer kampen. Dine trendy gensere, topper, shorts, strømper og sko til boksing for kvinner gjør det rystet for kamp. Strømpene er ikke hvilke som helst typer strømper, da de bidrar med gode grep og svetteavvisende effekt som gir ekstra kontroll på føttene.