alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Boksesko

 
[6]

Knus all motstand med heftige boksesko

Vi har boksesko til alle som ønsker å yte sitt beste i ringen. Skoene er lette og behagelige, og du kan levere kjappe manøvrer med full stabilitet med en våre modeller på foten din. Modellene er laget for at du skal kunne holde deg trygt på beina, takket være funksjoner som fleksibilitet i forfoten og stabilitet rundt mellomfoten. Skum og stropper sørger for at du har en sikker og god passform, uten at det går utover hastigheten din og fotarbeidet ditt. Forfoten på mange av våre modeller kjennetegnes av stabilitetsmønster og en slitesterk overdel i mesh. Velg gjerne en mellomhøy variant for å få ekstra beskyttelse rundt anklene. Yttersålen i gummi sørger dessuten for at du har god kontakt med underlaget – det er kjedelig å skli, bare fordi skoene ikke holder mål! Dette slipper du når du velger adidas boksesko, da vi har utviklet enhver detalj svært grundig med prestasjon i fokus.

Pustende og lette boksestøvler fra adidas

Skoene skal ikke bare ha godt nok grep til at du har et godt fotarbeid, men komforten bør også være på plass. Nettopp derfor kan du velge lette og pustende boksesko som motvirker svette og klamme føtter. Stilen din er også godt ivaretatt med boksestøvler fra adidas. Du kan velge blant mange forskjellige farger, samt varianter med lekre 3-Stripes og adidas-logo. Uansett hvilken modell du velger, bør du passe på å velge riktig størrelse. Skoen må sitte godt på foten for at du skal kunne bevege deg så presist som mulig. For trange sko vil dessuten bli svært ubehagelig og kanskje forårsake gnagsår – det kommer nok garantert til å sette en demper på treningen! I tillegg til gode sko, anbefaler vi å velge høytytende og behagelige boksehansker, passende treningstøy og ekstra beskyttelse. Du finner alt du trenger her hos oss.