alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Performance · Bager

 
[196]
Garment Duffelbag GråGarment Duffelbag Grå

Garment Duffelbag

Golf

Golf Skobag GråGolf Skobag Grå

Golf Skobag

Menn Golf

1 / 5
Sideav 5

Ytelse på høyeste nivå med Performance-bager

Travle dager og fulle timeplaner stiller krav til alt det du har med deg og har behov for gjennom timer på farten. Derfor finnes Performance-utvalget fra adidas. Her fokuseres det på funksjon i absolutt alle deler av bagen eller vesken, og det å ha en sportsbag som holder følge med deg, er kanskje noe av det viktigste for å slippe å tenke på noe annet enn det du faktisk skal gjøre. Med en Performance-bag skal du ha plass til utstyret ditt til trening, eller til skole- eller arbeidsdagen, og den skal være både praktisk å komfortabel å ha med seg overalt der du drar. adidas-sportsbager lages med tanke på de som både er utøvere og de som er stilbevisste, der funksjon, ytelse og trender kommer sammen i akkurat den blandingen vi liker aller best.

Utstyret ditt i trygge hender med adidas-sportsbager

En treningsøkt kan være så mangt, fra en enkel yogatime der du bare trenger matte, leggings og en t-skjorte, helt til de store fotballkampene der du trenger ekstra sko, flere drakter, kanskje en ball eller to, hansker og mye annet. Du trenger valgmuligheter både for hvordan Performance-bagen din håndterer sko og brukt utstyr, til hvor stor den er og hva den er laget av. Hos adidas finner du alt fra ekstra store duffelbager til ryggsekker, shopper-sekker og helt ned til midjeveskene til dagene der du kanskje bare trenger nøkkelen til skapet ditt. Materialene varierer, med fokus på at bagene, sekkene og veskene skal takle det vi kommer til å utsette dem for. Slitesterkt belegg på bunnen, vanntette skoposer og ekstra lommer til navnelapper eller lagmerker, eller enkle basic-vesker til hverdagens organisering. Du vet best hva behovene dine kommer til å kreve, så i kolleksjonene med høytytende kreasjoner fra adidas har du massevis av valgmuligheter.