alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotballsko til damer

 
[250]
1 / 6
Sideav 6

Fotballsko til damer for fart og presisjon

Er du av den kjappe sorten, så har adidas fotballskoene til dame for deg. Her finner du for eksempel lisseløse alternativer designet for hastighet, med speedframe-yttersåler med Carbitex-innlegg av karbonfiber, og et Agilitycage som holder deg på plass i krappe svinger. En overdel av lett Primeknit gir deg en adaptiv passform, så du holder deg komfortabel hele kampen ut.

Legg motstanderen i grus med damefotballsko fra adidas

Når du skal spille på faste, naturlige underlag kan en damefotballsko med formede knotter og en EVA-mellomsåle som fordeler trykket fra knottene jevnere over sålen gi deg full kontroll på underlaget, så du får kontroll på kampen. For kampen på grusbanen kan du gå for et par fotballsko for damer i skinn som gir godt grep og ballfølelse, og på kunstgressbanen kan du velge et par med en Traxion-yttersåle av gummi som gir stabilitet for hvert steg. En Control Zone-overdel gir deg full ballkontroll som kan komme godt med i kampens hete.

La det vare

For praktisk vedlikehold og holdbarhet kan du gå for et par fotballsko med avtagbare knotter. På den måten kan du enklere tilpasse skoene til ditt bruk, og ikke minst bare bytte ut knottene i stedet for hele skoen om det skulle trengs. En sko laget med slitesterke og resirkulerte materialer er også med på å gi deg et par som varer, noe som selvfølgelig er bra for både deg og miljøet. Se gjennom utvalget av fotballsko fra adidas, og velg deg det paret som skal følge deg gjennom tykt og tynt på gressmatta – i lang, lang tid.