alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Fotballsko for damer

 
[223]
1 / 5
Sideav 5

Fotballsko for damer fra adidas: Høy ytelse og topp komfort

Riktige fotballsko har alt å si for den totale spillopplevelsen. Ikke bare skal de føles behagelig ut på foten, men de bør gi deg sikkert grep med underlaget. Våre fotballsko for damer lages med avanserte egenskaper for at du skal kunne bevege deg eksplosivt og ha god kontakt med ballen. I tillegg fullføres våre fotballsko for kvinner med et rått og stilfullt design for deg som virkelig ønsker å gjøre et inntrykk på fotballbanen. Du kan også velge mellom lave fotballsko og mellomhøye varianter som gir god støtte til ankelen din. Andre god egenskaper som vi bør nevne inkluderer Sockfit-krage som gir støtte og komfort ved å tilpasse seg formen på foten din. Enkelte modeller fås med Demonskin-overdel som er utviklet for å gi et godt grep på fotballen, samt en kombinert yttersåle og overdel for bedre kontroll.

Hvordan velge riktige fotballsko for kvinner

Det er viktig å velge fotballsko for damer som er tilrettelagt underlaget som du skal spille på. Dersom du spiller på forskjellige typer underlag, anbefaler vi at du kjøper forskjellige typer sko. Feil sko kan nemlig forårsake skade på banen, samt ha en negativ innvirkning på spillingen din. Det kan blant annet føre til slitasjeskader på rygg og knær. FG-sko (Firm Ground) har knotter som kan brukes på myke naturgressbaner. Selv om det er mange spillere som bruker dem på kunstgressbaner, så fraråder vi dette. Det kan nemlig føre til at knottene blir ødelagt, samt stor slitasje generelt på skoene. AG-sko er derimot utviklet for kunstgress, akkurat som navnet tilsier – nemlig Artificial Ground/Grass. Sko med TF-knotter – det vil si Turf sko – brukes på både kunstgressbaner og grusbaner. SG-sko (Soft Ground) brukes på våte gressbaner, mens innendørssko brukes i haller og andre steder hvor du trener inne.

Dominer banen og led laget ditt til seier med gode fotballsko til damer – et par som passer deg, føttene dine og underlaget best mulig! Teknologien spinner som ballen i utviklingen av fotballsko, slik at du kan ha så godt grep, bevegelsesfrihet og treningsglede som mulig! Når du kan matche entusiasmen med riktige fotballsko til damer, er du godt i gang. Gjør deg klar til kamp med denne oversikten over fotballsko til damer for alle typer underlag – en viktig faktor når det kommer til hva du bør velge.

Fotballsko til innendørsbaner

Se etter fotballsko til damer med Indoor i navnet når du leter etter fotballsko til bruk i haller og til innetrening. Når det kommer til innendørsspilling, er du avhengig av å ha fotballsko med en flat utforming uten knotter i yttersålen, så du ikke setter merker på banen. Med en lav profil på skoen har du dessuten god kontakt med underlaget.

Fotballsko for faste underlag

Fotballsko for faste underlag har som regel knotter, så du enkelt kan spille på underlag med naturlig gress under tørre eller fuktige forhold. De fleste knottene for faste underlag er produsert i enten hard gummi, plast, eller en kombinasjon av lange og kjegleformede knotter slik du er sikret et godt grep for stabilitet og hastighet. På grunn av måten disse er laget på, er det viktig at fotballsko med fotballknotter for faste underlag ikke brukes på kunstgressbaner. Se gjerne etter BOOST-teknologi for adidas’ mest responsive demping, samt TOTAL CONTROL-justering for eksplosiv fartskontroll ved raske bevegelser.

Fotballsko til kunstgress

Kunstgressbaner er blitt standard mange steder, og kunstgressko – eller AG-sko – brukes spesifikt på disse underlagene, inne som ute. Fotballsko til kunstgressbaner har vanligvis superlav profil og en jevn yttersåle dekket med små, kjegleformede knotter i gummi for bedre stabilitet og raske bevegelser under forhold med høy friksjon, som kunstgress gjerne innebærer. Prøv gjerne en kunstgressko med tettsittende passform, som sko med anatomisk designet Controlskin-overdel, for økt ballkontroll og sikker passform.