alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Fotballer

 
[31]

Imponer på fotballbanen med fotballer fra adidas

Nå kan du trene akkurat som de beste fotballspillerne! Fotballer fra adidas er laget med kvalitet og slitestyrke i fokus. Du kan for eksempel kjøpe baller med skinnoverflate i polyuretan og en håndsydd konstruksjon som gir myk berøring. Lateksblærer gir dessuten svært god respons og øker kontrollen i spillet. Det er også mulig å kjøpe baller med butylblære. Disse holder godt på luften. Dersom du trener etter det har blitt mørkt ute, anbefaler vi å velge en fotball med refleksdetaljer for å øke synligheten. De fleste av modellene må pumpes opp før du kan ta dem i bruk.

Fotballer i forskjellige størrelser

Fotballer fra adidas fås i forskjellige størrelser, avhengig av alderen til spillerne. Generelt sett finnes det fotballer i størrelse 1, 2, 3, 4 og 5. For å gi en kort forklaring passer størrelse 5 for 14 år og eldre, størrelse 4 for ca. 10-14 år og størrelse 3 for barn opptil 8-10 år. Det er mindre vanlig å se fotballer i størrelse 1 og størrelse 2, ettersom disse er svært små. Fotballer i størrelse 1 og størrelse 2 blir kanskje ikke så mye brukt på fotballbanen, men de kan være greie å ha når du skal trene teknikk.

Fotballer med et fargerikt design

Det er ikke til å stikke under stol at designet på enkelte av ballene er svært sprekt og iøynefallende. Det ser ut som de kommer rett fra en kamp i UEFA Champions League. Du bør derimot ikke kun velge fotball etter design. Vi anbefaler at du tenker nøye gjennom hva du ønsker å bruke fotballen til. Vil du ha en treningsball eller futsalball (innendørsball)? Matchball eller trikseball? Du bør også tenke over hvor ofte du spiller og hvor mye du trenger. Er du svært aktivt, kan det svare seg med en slitesterk matchball av topp kvalitet.

Champions League-ballen

Du har sett de på TV – kanskje er du også så heldig at du har sett de i levende live. Verdens beste fotballag bruker nettopp denne fotballen i sine Champions League-kamper, og nå kan den bli din. Uansett om du skal trikse litt i hagen eller spille kamp er Champions League-ballen første steg mot å spille på nivå med Champions League-fotball. Både du og lagkameratene merker nok forskjell – endelig kan dere spille ligaverdig fotball med adidas' Champions League-ball!