alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotballer

 
[34]
Tiro Pro Ball HvitTiro Pro Ball Hvit

Tiro Pro Ball

Fotball

Tiro Match Ball HvitTiro Match Ball Hvit

Tiro Match Ball

Fotball

Messi Club Ball OransjeMessi Club Ball Oransje

Messi Club Ball

Fotball

Fotballene er designet for ekte spilleglede

Alle adidas fotballer er laget for å fremme prestasjonene dine på banen, og så lenge du har på deg de rette skoene, er du ustoppelig. En god fotball er avhengig av materialene den er laget av, hvor lett den er og hvordan den ruller på banen. Noen er lettere å kontrollere enn andre, og gir en større fart. adidas har baller som er slitesterke, fremmer spilleglede og som passer til å perfeksjonere pasninger og skåringer igjen og igjen. Finn frem til fotballen for underlaget du spiller på og tren til alt sitter.

Slutten på fotballer av lær

Fotballer ble laget av lær til langt ut på 1980-tallet, men etter det har vi gått over til syntetiske materialer med de samme egenskaper, eller bedre. Dette har gjort ballene mer slitesterke og stabile enn det de var før. Nyere teknologi har stadig bidratt med bedre egenskaper , og når du kjøper en adidas lærfotball vet du at du kjøper en som holder kamp etter kamp. Finn frem til den som er perfekt for deg allerede i dag her i adidas nettbutikk, og sikre deg et solid utgangspunkt for neste balltrening.

Den aller første fotballen

Fotball er et ballspill som du kan finne lignende av i eldre historie i Kina, Hellas og Roma, men som først ble nevnt som det ballspillet vi kjenner i dag tilbake i middelalderen i England. adidas kom først på banen i det forrige århundret og har vært helt siden 1960-årene vært en forkjemper for å fremme prestasjoner gjennom god kvalitet. Den gode ballfølelsen er bare et tastetrykk unna. Ta banen med storm allerede på din neste kamp.