alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotballshorts

 
[209]
Med adidas shorts får du de perfekte forutsetninger for både trening og kamp. Sjekk også ut shorts fra ditt favoritt fotballag. Suveren funksjonalitet og bevegelsesfrihet er det som kjennetegner våre shorts til fotball.
1 / 5
Sideav 5

Kampglede med rett utstyr

Om du ser etter fotballshorts med logoen fra favorittlaget, eller en enkel shorts til fotballtrening, så kan du være sikker på at adidas har tenkt på både materialer og løsninger som gjør at du kan konsentrere deg om spillet. Lette og pustende tekstiler gjør at du kan yte på banen, samtidig som bevegelsesfrihet og komfort blir tatt vare på. Med teknologiske materialer som transporterer svetten ut, kan du holde deg tørr under harde økter. Sjekk også ut keeper-shorts med vattering rundt hofter og knær for ekstra polstring og støtte. Alt i en passform designet for full bevegelse.

Drible fra den ene til den andre banehalvdel i komfortable shorts til fotball

Mosjonist eller eliteutøver, begge to kan glede seg over komforten og de herlige løsningene i de forskjellige shorts til fotball fra adidas. Samtlige spillere på banen kan nyte den sporty stilen i moderne design av sportsklær, komforten som følger med teknologiske tekstiler og gode løsninger for passform. Med snor i livet sikrer du i tillegg at fotballshortsen sitter godt. Alt i pustende materialer som lar deg yte ekstra når du befinner deg i kampens hete. For både de små og store spillerne er de rette fotballshorts starten på smidighet i ballspillet.

Støtt favorittlaget utenfor banen og yt på topp under kampen

Hos adidas finner du selvsagt fotballshorts med emblemet til de store klubbene, så du kan ha idolene dine med deg på aktiviteter både på og utenfor banen. De ulike shorts til fotball fra adidas er alle kjennetegnet av en unik kombinasjon av komfort og smarte løsninger for topp aktivitet. Og med flere lengder er det lett å variere etter stil og behov. Når så alt er smykket med kjente logoer, og du har de ikoniske adidas 3-Stripes eller Trefoil merkene, tar du med deg idrettsmoten inn i sport og hverdag.