alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Fotballshorts

 
[152]
1 / 4
Sideav 4

Stilige og høytytende fotballshort av topp kvalitet

Det er ikke uten grunn at fotballshorts er en av favorittene til alle som elsker å spille fotball, enten det er for moro skyld eller om du spiller kamper. Du får både avanserte egenskaper og et stilfullt design i ett når du velger adidas fotballshorts. Vi har shorts for fotball som passer til trening og kamp, samt egne modeller for målvakter. Keeper-shortser har vattering ved hofter og knær, og det fukttransporterende AEROREADY-materialet holder deg tørr mens du kaster deg mellom stolpene for å fange ball etter ball. Våre sportsshortser er laget med en behagelig passform som gir deg full bevegelsesfrihet, samt et pustende materiale som kjapt transporterer vekk fuktighet. Plagget føles lett ut mot kroppen, og du kan justere passformen ytterligere med et elastisk liv med snor. Noen modeller har et design som henter inspirasjon fra eliteklubber med detaljer som formede kanter. Se gjerne etter indre underbukser i dobbeltstrikket materiale for ekstra god komfort på banen.

Støtt favorittlaget ditt med adidas fotballshorts

Vi har fotballshorts med emblemet til populære fotballklubber, perfekt for deg som ønsker å støtte favorittlaget ditt. Du kan få både hjemme-, borte- og kampdrakter med likt design som det eliteklubbene har, og vi støtter mange store europeiske klubber og landslag. Disse shortsene kan brukes til mye mer enn bare fotballtrening. Bruk dem når du skal ut og løpe eller trene innendørs på gymmen på varme sommerdager. De er også fine å ha til aktiv fritidsbruk, for eksempel når du skal ut og henge med venner eller du skal leke med barna dine hjemme i hagen. Uansett hvilken type shorts for fotball du foretrekker, så kan du variere mellom ulike farger og lengder. Mange av dem har sporty 3-Stripes og Trefoil-emblem som sørger for at shortsen din får den autentiske adidas-stilen som merket vårt er så kjent for.