alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotballsokker

 
[49]
Her får du muligheten til å vise litt av din personlighet, samtidig som du får de teknologiske løsningene som et par fotballsokker skal ha. Anatomisk plassert polstring og din favorittfarge gjør susen.
Sokkeholdere HvitSokkeholdere Hvit

Sokkeholdere

Fotball

1 / 2
Sideav 2

Fotballsokker for komfort og støtte

Et par fotballsokker handler like mye om stil og personlighet som om de praktiske egenskapene til sokken. Her hos adidas finner du varianter i alle regnbuens farger, og alle har sine teknologiske egenskaper og fordeler som fremmer både komfort og prestasjon. Anatomisk plassert polstring støtter og beskytter områder med høy belastning, som igjen holder føttene dine komfortable. En ribbestrikket kant, ankel og vrist holder strømpen på plass, mens ventilerende innlegg i mesh gir deg den luftingen du ønsker.

Fotballstrømper for din unikhet

En sokk er ikke bare en sokk, og det gjelder selvfølgelig også når det kommer til fotballstrømper. Her hos adidas finner du fotballsokker spesialdesignet for høyre og venstre føtter, så dine unike føtter får den unike støtten og komforten de trenger for å yte best mulig på banen. Du finner også sokker som representerer favorittlaget ditt, så du kan vise din tilhørighet og fylles av inspirasjon på trening, samtidig som du holder komforten på topp. Her kan du la det unike deg briljere.

Enkel vask

Du vil selvfølgelig vaske sokkene dine etter både trening og kamp – det kan jo fort bli både svett og gjørmete etter 90 minutter på gressmatta – og heldigvis er det en enkel oppgave. De fleste sokkene bør vaskes på varmt program, og skånsomt vaskemiddel er å foretrekke. Tørketrommelen bør unngås, men med hurtigtørkende materialer bør ikke det være noe problem. Vask dem med lignende farger, og hold dem unna blekemidler, ens og strykejern. Det kan selvfølgelig være å foretrekke å ha mer enn bare ett par å ta av, men uansett bør sokkene være klare til neste bruk på et blunk.