alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Fotballstrømper

 
[30]

Topp komfort fra topp til tå: Fotballstrømper fra adidas

Det er viktig å føle seg komfortabel når du skal spille fotball, enten du skal på trening eller du skal spille kamp. Det er her små detaljer som fotballstrømper kommer inn i bildet. En sokk er ikke bare en sokk. Bomullssokker sitter ikke like godt som sokker som er spesielt egnet for spill, kamp og trening. Store og løse sokker kan føles ubehagelige ut og forårsake gnagsår. De kan også føles våte og klamme ut når du blir svett. Fotballstrømper og fotballsokker puster godt, sitter stramt om foten og gir god støtte når du skal trikse og løpe. La fotarbeidet gå som en drøm med egnede sko og sokker, og ikke overlat noe til tilfeldighetene.

Fotballstrømper og leggvarmere med gode egenskaper

Selv sokkene til adidas fullføres med fokus på gode egenskaper som kan øke prestasjonen din til nye høyder. Dette inkluderer en passform som reduserer belastninger, samtidig som våre fotballstrømper følger fotens bevegelse. Det bidrar igjen til bedre komfort – kanskje du holder ut enda litt lenger før du blir lei i beina? Puter i spesifikke områder gir bedre demping, og et slitesterkt materiale gjør at sokkene varer over lang tid. Det beste av alt er at sokkene er spesielt egnet til bruk i fotballsko. Vi har tenkt på alle detaljer, slik at du bare trenger å tenke på spillet!

Fotballsokker som matcher stilen din

Vi har fotballstrømper som matcher resten av bekledningen din. Du finner blant annet strømper med emblemet til favorittlaget ditt, slik at alt fra sokkene til shorts og trøyen matcher. Det er ingen tvil om hvem heltene dine er når du bruker en komplett bekledning, enten det dreier seg om Manchester United, Juventus eller Real Madrid! Vi støtter også en rekke landslag. I tillegg har vi produkter til både voksne og barn.