alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sokker

 
[308]
1 / 7
Sideav 7

Unisex leggvarmere og sokker i en rekke spennende varianter

Trenger du nye sokker til sport eller idrett? Hva med noen sokker til yoga? Eller kanskje damesokker med glitter? Vi har alt dette og mer – tilgjengelig i vårt varesortiment. Hvis du er på utkikk etter sokker og leggvarmere laget av utsøkte materialer og med enestående kvalitet har du kommet til riktig plass. Vi har også en rekke sokker til barn i alle aldre, som kan brukes på skolen eller til trening. Dette er sokker som er slitesterke og behagelige og ha på seg gjennom lange dager på skole eller i barnehage. Vi benytter oss av materialer som bomull, polyester, nylon og elastan for å skape sokker og leggvarmere som vil vare over lang tid og tåle påkjenningene som en travel hverdag gjerne medfører. Ta våre tynne og lette sokker i et klassisk "crew"-design som kan brukes til alle anledninger. Dette er sokker som preges av klassiske adidas-detaljer slik som 3-Stripes og ribbestrikkede kanter for maksimal komfort. Videre er dette sokker som også fungerer utmerket til sport slik som løping eller lange turer, der hvor behovet for å unngå fukt og pustende materialer er særlig viktig.

adidas sokker til fotballbruk

Alternativt for den fotballglade, har vi også noen ypperlige, lange sokker til neste fotballtrening. Dette er knesokker som kommer i en rekke ulike farger og som har innebygd mesh-ventilering for å sikre avkjøling under varme sommerøkter. Vår Techfit-teknologi sørger også for maksimal støtte og kompresjonen til foten under løping og i bevegelse. Videre gjør vår Formotion-teknologi sitt for at sokkene spiller på lag med fotens naturlige bevegelser, slik at komforten heves gjennom alle delene av fotball-kampen. Dette er sokker som er konstruert i en myk blanding av polyester, nylon og elastan for en slitesterk fotball-sokk som vil vare kamp etter kamp. Sokkene har også den klassiske adidas-logoen på forsiden for en tidløs-estetikk.