alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svarte bukser

 
[294]
1 / 7
Sideav 7

Svarte bukser er klassiske nøkkelplagg

Det er alltid rom for enda en svart bukse i garderoben – det er rett og slett et nøkkelplagg som aldri går av moten og som kan styles med nesten hva som helst. adidas har svarte bukser som passer til de fleste anledninger, og vi har selvfølgelig et stort utvalg til hele familien. Her kan du velge og vrake mellom svarte bukser, enten du foretrekker løstsittende bukser, en tettsittende passform eller noe imellom.

Tekniske treningsbukser

En god treningsbukse er helt essensielt for treningsgarderoben, uansett hvilken sport som står ditt hjerte nærmest. Her finner du alt fra svarte bukser for løping og fotball til golf og yoga. Buksene kommer i en rekke tekniske og behagelige materialer, fra varm og isolerende polyester med fôring for de kjølige dagene på golfbanen til superlette materialer med enestående pusteevne for de varme sommerdagene. Vi har både tettsittende tightser og bukser med løs passform i ulike lengder, slik at du garantert finner en modell som passer perfekt inn i treningsgarderoben din. Buksene kommer selvfølgelig også med smarte detaljer som elastisk liv med strammesnor, ribbestrikkede mansjetter, praktiske lommer og formede knær. Aktive mennesker trenger tekniske og elastiske bukser? med god bevegelsesfrihet for å kunne prestere på topp.

Deilige bukser for late dager og hverdagsbruk

Svarte bukser fra adidas hører selvfølgelig ikke bare hjemme i treningsgarderoben. Vi har også et stort utvalg som er perfekte for late kvelder i sofaen og en sporty hverdagsstil. adidas-joggebuksene med 3-Stripes langs bena er rett og slett ikoniske, og sammen med en T-skjorte eller hettegenser har du en tidløs look. Vi har også chinos-modeller som passer perfekt sammen med en pikéskjorte og enkel genser for en uanstrengt stilig stil som ikke går på bekostning av komforten. De svarte buksene fra adidas er et perfekt eksempel på hvordan stil, ytelse og komfort kan gå hånd i hånd.