alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Bukser og chinos

 
[1546]
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue treningsbukse
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 3/4 Sport Tights
Adicolor Classics Firebird Primeblue Treningsbukse
AEROREADY Essentials Stanford bukser
Adicolor Classics Adibreak Treningsbukse
Entrada 22 Presentation Bukse
Tiro 21 Treningsbukse
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue treningsbukse
Adicolor Bukse
Adicolor Classics Lock-Up Trefoil Treningsbukse
Primeblue SST Treningsbukse
Essentials French Terry Logo Bukser
Adicolor Classics Flared Leggings (store størrelser)
Entrada 22 Treningsbukse
3-Stripes Cotton Tights
Adicolor Classics Firebird Primeblue Treningsbukse
Training Essentials High-Waisted 7/8 Tights
LOUNGEWEAR Trefoil Tights
Adicolor SST Treningsbukse
Designed for Gamday Bukse
Tiro 21 Treningsbukse
Condivo 22 Treningsbukse
Tiro 21 Treningsbukse
FARM Rio Wide-Leg Treningsbukse
Tiro Essential bukser
Adicolor SST Treningsbukse
Treningsbukse
Adicolor Classics 3-Stripes Tights
Adicolor Classics Firebird Primeblue Treningsbukse
Own The Run 7/8 Running Leggings
Adicolor Classics 3-Stripes Tights (store størrelser)
Adicolor Classics 3-Stripes Bukse
Designed for Gamday Bukse
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport Tights
3-Stripes Bukse
Ultimate365 Tapered Bukse
Essentials French Terry Tapered Cuff 3-Stripes Bukse
Ultimate365 Tapered Bukse
Adicolor Essentials Trefoil Cargo Bukse
X-City Bukse
Pull-On Ankle Bukse
Essentials Cotton 3-Stripes Bukse (mammaklær)
Adicolor Classics Firebird Primeblue Treningsbukse

Stilfulle bukser og chinos fra adidas

Den som ingen bukse har, den må gå med rumpa bar – og det er kanskje ikke det du vil? Buksen er et av de mest essensielle basisplaggene vi har, og det er viktig å ha et variert utvalg av ulike langbukser, korte bukser, sommerbukser, chinos og treningsbukser i garderoben. Dermed er du klar for enhver anledning, takket være plagg som enkelt kan styles opp og ned ved å variere sko, topper og annet tilbehør. Vi anbefaler at du går gjennom garderoben din og ser etter hva du har, hva som kan byttes ut og hva du mangler. Du savner kanskje en god turbukse eller en komfortabel joggebukse? Eller trenger du en ny kort tights til trening på varme sommerdager? Uansett hva du er på jakt etter, finner du en rekke stilige bukser fra adidas med eller uten klassiske 3-Stripes langs yttersiden.

Hvordan finner du riktig bukse?

Hvilken bukse – eller bukser – du bør velge, avhenger av hva du trenger og hva du skal bruke dem til. Hos adidas finner du et bredt utvalg av forskjellige bukser til menn, damer og barn i ulike varianter og farger. De fleste av buksene har full benlengde, men vi har også modeller med knelengde eller ankellengde. Disse er ideelle å bruke om sommeren, særlig på dager hvor det blir for varmt med lange varianter. Vi har en egen Tall-kolleksjon for personer som er høyere enn gjennomsnittet og som trenger bukser med lange bein, og vi har en Petite-kolleksjon for personer med kortere bein. I tillegg har vi bukser i både små og store størrelser, og vi sørger dermed for at absolutt alle kan finne seg en bukse som passer her hos oss. Velg mellom ettersittende eller løse modeller, alt etter hva du foretrekker – og bruk gjerne en variant med svettetransporterende og pustende egenskaper til trening.

Relaterte produkter

Sjekk ut det brede utvalget av bukserµ på adidas.no