Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
Gratis levering på bestillinger over kr 490
30 dagers gratis retur

adidas Bukser

(655 Produkter)
1 / 14
Sideav 14

BUKSER FRA ADIDAS

De tre stripene langs yttersiden av treningsbuksen. De sorte knappene langs den hvite tekstillinjen som kan kneppes opp så langt du vil. Du vet hva vi prater om. Buksene fra adidas har blitt ikoniske.

adidas’ innovative treningsbukser er utgangspunktet for et stort utvalg av treningsbukser i mange farger og fargekombinasjoner, stilige trykk og design samt retroinspirerte 90-tallsfavoritter uten sidestykke. Se om du finner din favoritt blant bukser fra adidas i nettbutikken.

Her er et utvalg av adidas’ treningsbukser til dame, herre og barn:

  • Adibreak: Disse Originals-buksene skrur tiden tilbake til 1990-tallet, med den ikoniske breakaway-stilen med knapper hele veien langs beinet. Buksene er laget i trikot i resirkulert polyester – og har den ultimate retrostilen med en passform som er verken tettsittende eller løs.
  • adidas SST: Dette klassiske basisplagget har de ikoniske tre stripene i kontrastfarge langs beinet, smal passform og sporty utforming. Velg mellom klassisk hvit og svart design eller spennende fargekombinasjoner som oransje eller rosa og hvit.
  • Cozy: Disse luksuriøse joggebuksene kommer i myk velur av 79 % bomull, og har – den moderne utformingen til tross – tydelige røtter i det klassiske adidas-uttrykket med striper langs siden og et sporty design.
  • Climacool: Disse treningsbuksene er utviklet for gode treningsøkter – med pustende Climacool som holder deg ventilert og tørr. Buksene har dessuten mesh-innfellinger på innsiden, som reduserer friksjon og sikrer enda bedre komfort.
  • Climastorm: Disse golfbuksene har pustende beskyttelse og ekstra elastisk materiale samt vindbestandig Climastorm-teknologi og glidelås ved anklene, ved behov for økt ventilering. Buksene har normal passform, så verken løs eller stram.
Relaterte produkter

Sjekk ut det brede utvalget av bukserµ på adidas.no